Soğuk su sevmiyorsan önermem hocam. Buz gibi
5-6 sene önce belki de daha fazla olmuştur, denize yakın bir kamp alanında çadır kiralayıp kalmıştım. Yoldan geçerken uğrayayım dedim, 3 gün kaldım

Ben sevdim güzel yerler ama güncel konaklama hakkında bilgim yok maalesef.
Dalgalı ve hızlıca derinleşiyor ama su tertemiz
Assos'ta otelde konaklamıştım, köy yeri gibi ama sarıyor
çanakkale assos kadırga koyuna gitmiştim su soğuk gelebilir ama tertemizdi.. kafa dinlemelik yer öyle hareketli değil.
Hocam bi vakit bende gitmiştim
Denizi dalgalı eğer rüzgar varsa çok tadını alamazsın
Ayrıca denizi soğuktur
Sahili kum değildir çakıl taşları var. ( sonradan değişmediyse )
Yani illa görmek istiyorsan git tabi en azından deneyimlemiş olursun.
Eğer daha da zamanın olursa Çanakkale halk plajlarını tavsiye ederim. Daha fazla keyif alırsın ..
denizine dikkat et 1-2 adım atiyorsun boyunu geçiyor benim başıma böyle bir olay gelmişti

onun harici güzel yer uygun konaklama yerleri rahat bulursun geizicek yerlerde var.
Soğuk su sevmiyorsan önermem hocam. Buz gibi
5-6 sene önce belki de daha fazla olmuştur, denize yakın bir kamp alanında çadır kiralayıp kalmıştım. Yoldan geçerken uğrayayım dedim, 3 gün kaldım

Ben sevdim güzel yerler ama güncel konaklama hakkında bilgim yok maalesef.
Dalgalı ve hızlıca derinleşiyor ama su tertemiz
Assos'ta otelde konaklamıştım, köy yeri gibi ama sarıyor
çanakkale assos kadırga koyuna gitmiştim su soğuk gelebilir ama tertemizdi.. kafa dinlemelik yer öyle hareketli değil.
Hocam bi vakit bende gitmiştim
Denizi dalgalı eğer rüzgar varsa çok tadını alamazsın
Ayrıca denizi soğuktur
Sahili kum değildir çakıl taşları var. ( sonradan değişmediyse )
Yani illa görmek istiyorsan git tabi en azından deneyimlemiş olursun.
Eğer daha da zamanın olursa Çanakkale halk plajlarını tavsiye ederim. Daha fazla keyif alırsın ..
denizine dikkat et 1-2 adım atiyorsun boyunu geçiyor benim başıma böyle bir olay gelmişti

onun harici güzel yer uygun konaklama yerleri rahat bulursun geizicek yerlerde var.
Çok teşekkürler dönüşleriniz için herkesin ortak cevap soğuk su ve rüzgarlı sanırım 1 günlük dinleme için rotayı başka yere çevirmem doğru olacak gibi
Normalde hep ayvalık cunda tarafına gidiyordum bu sefer farklılık yapayım dedim ama sanırım yine o taraflara gideceğim gibi. Başka yer önerileriniz varsa dinleyebilirim