Onur89TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devammm
hadi bakalımmmm

omurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtubeda birden patlarsın hocam.Şu anda yenisin ve sabretmen gerekiyor.3 saat bence çok az Bende şimdi bir proje yapıyorum en az 6-7 saatimi alıyor.
Hocam üzücü olan hiç izlenmemek biraz karşılığını alabilsem neyse diycemde sizin bir video mu o kadar vakit alıyor yoksa projemi

Omertrpll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pes etmek yok devammm
birde sonuç verseee

kaanfazilYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam galiba mesaj kutunuz dolu tavsiye vermiştim buradan yazayım

Eğer içeriğiniz para kazanmaya uygunsa devam ediniz ama değilse boşuna zaman kaybı bu kanalın yanında bir de shorts kanalı açmanızı tavsiye ederim çünkü daha hızlı etkileşim hızlı bir sürede para kazanma açıp yüksek gelir elde etme şansınız daha yüksek ortalama bir Özgün shorts video yapım süresi ortalama 30 dakika civarındadır

Gösterim tıklama oranına göre başlıklarınızı ve video kapaklarını daha etkili bir hale getirmeniz videonuzun daha çok izlenmesine etkili olur

Eğer ortalama bir videonuzun süresini ve ortalama izlenme süresini söylerseniz daha detaylı yazabilirim teşekkürler
Hocam para kazanmaya uygun bir içerik ama shorts olarak açsam pek izlencek bir şey değil çünkü dar bir niş size ben whatsapptan detayları atayım.