UcuzOyuncum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelen yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Konuyu büyüğündür katlan ya da yaşin kucuk sutunu ic yat muhabbetine getirenler olmuş ama konuda bahsettigim tam olarak cevap verdiğiniz durum degil zaten yaşım da o aralikta değil.
Mesele kimseyi düşman bellemek değil ebeveynlik sorumluluğun sadece buyuttum demek olmadığını, vizyoner desteğin de bu sorumluluğun parçası olduğunu vurgulamaktı. Ben kendi evladıma bu bilinçle yaklaşacağım diyorsam, bu bir pişmanlık değil, bir farkındalıktır.
Benim gram umrumda deil nasil hayatta kalicagimi ogrenmisim kendim yasar kendim ölürüm daha göreceğim çok şey var. Belki yaşınız benden büyüktür dedigim gibi ikinizin de dedikleri dogru birilerini suçlamayla akibete varılmaz anne babada ilk defa geliyor dunyaya. Lakin çocukta ikinci defa gelmiyor dünyaya. Bahsetmek istedigime bakın sadece. Cevaplarınız için teşekkürler tekrardan
Tek bir sorum var: Yarın evlensen çocuğun olsa sen ne sunabileceksin ona? (şunu demeden yaz ama ailem bana ne bıraktı ki ben ona bırakayım deme)