bedo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir şeyler yaşamışsınız belli de, hocam anneniz babanız da dünyaya ilk defa geliyor onlar da insan ve yüksek ihtimalle sizden daha cahiller, şükür edin yaşadıklarına ve katlanın.
Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bu zihniyetteysen yarın senin evladında aynı zihniyette olacaktır. Eyvallah deyip geçeceğin konular var bence. Hayat insana çok şey öğretiyor öyle ha demeyle birilerini, bir şeyleri suçlamakla akıbete varılmıyor. Sözlerine bakınca ortaya çıkan yaş 18-20 arası gibi duruyor. Herkes bir evreden geçer lakin bundan dolayı yarın çok pişman olursun vazgeç bence bu tavırlardan.
Gelen yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Konuyu büyüğündür katlan ya da yaşin kucuk sutunu ic yat muhabbetine getirenler olmuş ama konuda bahsettigim tam olarak cevap verdiğiniz durum degil zaten yaşım da o aralikta değil.
Mesele kimseyi düşman bellemek değil ebeveynlik sorumluluğun sadece buyuttum demek olmadığını, vizyoner desteğin de bu sorumluluğun parçası olduğunu vurgulamaktı. Ben kendi evladıma bu bilinçle yaklaşacağım diyorsam, bu bir pişmanlık değil, bir farkındalıktır.
Benim gram umrumda deil nasil hayatta kalicagimi ogrenmisim kendim yasar kendim ölürüm daha göreceğim çok şey var. Belki yaşınız benden büyüktür dedigim gibi ikinizin de dedikleri dogru birilerini suçlamayla akibete varılmaz anne babada ilk defa geliyor dunyaya. Lakin çocukta ikinci defa gelmiyor dünyaya. Bahsetmek istedigime bakın sadece. Cevaplarınız için teşekkürler tekrardan