Arkadaşlar selam bilim ve teknoloji üzerine bir youtube kanalım var seslendirmesini kendim yapıyorum ve çoğu videoyu envato motion array tarzı stok video platformlarından kullanıyorum... fakat bazen spesifik örnek videolara ihtiyacım oluyor
örnek: einstein'ın masasında çalıştığı kısa bir video tarzında
bu tür metne göre seri şekilde üretim yapabileceğim yapay zeka aracı veya sistemi arıyorum

Daha önce iletişime geçenlerin hepsi tek bir komutla video inşa etme üzerine sistemler sunuyorlar aradığım şey bu değil tam olarak.
Ben seslendirmesini kendim yaptığım ve çoğunlukla gerçek nasa wikipedia veya diğer kaynakların görsel ve videolarını kullanıyorum kurgusunu da kendim yapıyorum otomatik kurgu yapan veya otomatik seslendirme yapan programlar aramıyorum.
Video kurgusuna destek olma niteliğinde spesifik cümlelerin animasyonlarını ekliyorum "örn"( dinozorlarla ilgili fazla animasyon yok, meteor çarpmasının yarattığı şok dalgasından etkilenen dinozor sürüsü videosu gibi)

Gemini 45000 kredi olmasına rağmen cooldownları çok uzun sürüyor ve çok bekletiyor aynı şekilde openai araçları da o şekilde
en mantıklısı leonardo ai maestro planı fakat onu da uyguna bulamıyorum bu tarz bir sistem için neler yapabilirim
Macbook Pro M4 ve 4060 Ekran Kartlı iki farklı sistemim var belki bilgisayarıma kurabileceğim bir araç bile olabilir fikirlerinizi belirirseniz sevinirim

Lütfen isteğim dışındaki sistemleriniz için iletişime geçmeyin