CemC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Bence psikolog yerine psikiyatra gitmek daha önemli. Psikoloğun yaptığı terapiyi fazlasıyla yapabildiği gibi hekim olduğu için öncelikle fiziksel sorun olup olmadığına bakar. Eğer sorunun kaynağı psikolojikse zaten duruma göre ya psikoloğa sevk ediyor ya da beyaz reçeteli antideprasanlardan yazmaya başlıyor. Duruma göre daha ağır hatta yeşil reçete bile yazabilir. Güzel tarafı raporlu ilaç olunca eczaneye para ödemiyorsunuz. İlacın ücreti maaşdan mı kesiliyor ? SGK mı ödeiyor ne oluyor bilmiyorum. Yalnız bu tip ilaçlar insanı halsiz ruhsuz yapıyor. Hiç tavsiye etmem.
Hocam bilgi için teşekkür ederim 6 senedir pskiyatriye gidiyorum ilaç tedavim devam ediyor her zaman psikolog ile görüşmeye olumsuz bakmıştım seneler önce gitmiştim tek seans o an iyi gelmişti ama sonra gitmek istememiştim bugün içinde bir psikolog ile randevum vardı hiç beğenmedim eski psikolog umu araştırıyorum bulamıyorum ve bir yandan gerçekten işinde iyi bir psikolog arıyorum tekrardan yorum için teşekkür ederim sağol hocam