Forumun üyeliğinin mevcut hali en doğru olanıdır diye düşünüyorum. Şu anda dahi aktiflik eskiye oranla düşük. Yapay zekanın etkisi ile daha da düşebilir. Sonuçta insanlar artık temel ve orta düzey yazılım ve grafik işlerini yapay zekaya yaptırıyor. Domain adının önemi eskiye oranla inanılmaz düştü. Dolayısı ile çoğu sektör ağır darbe yedi. Forumda doğal olarak sürekli sosyal medya, kaçak lisans kodları ve indirim kodları konuları görülmekte.
20 yıldır belki daha fazla sayamadım R10 dayım 1 defa dahi dolandırmadım. Kaç kere alışveriş yaptım sayısını bilmem.
Güvenmediğiniz profile önden ödeme kesinlikle yapmayın. Geçen cep telefonu beğendim karşı tarafın profil güveni benimkine kıyasla çok daha düşüktü. Önce ödeme istedi almaktan vazgeçtim oldu bitti.
Tavsiyem özellikle ticaret puanı ile kendi profilinizi geliştirin. Sizden düşük güvenilir profillere önce ödeme asla yapmayın. Onun size güvenmesi gerekir sizin ona değil.
Geçen gün R10 dan bir üyeden hatırı sayılır ürün aldım. Hiç karşı tarafla görüşmeden ödemeyi gönderdim mesela. Ürünlerimi de sorunsuz aldım. Profili benimkinden daha üst seviyedeydi. Aslında konu bu kadar basit.