Thyde Çalışıyorum. Kalite hizmet Farkı hocam. Bundan dolayı fark var gideceğiniz rotasyon aynı ama örneğin saudi ve oman airde size sandiviç veriyorlarda oda emin değilim ama thyde yemek veriyorlar. Kabeden dönüş seferinizde dilediğiniz kadar zemzem suyu getirebiliyorsunuz ama Diğer hava yollarında kotalar mevcut 1 kg fazla bagaj olursa 100 150 euro bagaj ödemesi alınıyor. Bagaj konusunda thyde alıyor almıyor diyemem ama bunlar gibi değil. Tercih sizin mesafe aynı. İnternetten uçakla uçuş yapmış fenomenlerin olumlu ve olumsuz yorumlarına bakarsanız daha iyi olur. Youtube Vs. Birde Belirtmiş olduğunuz hava yolları aktarmalı olabilir thy direk uçuş Şimdiden Hayırşı Uçuşlar dilerim size.
Hocam hepsi ayni thy kalitesi dustu gibi onun icin gidip 1500 usd vermek hak etmiyor gibi duruyor, oman ve saudia yemek veriyorlar diye biliyorum ikisinide kullandim cok fazla birsey yok yani aktarmali buyuk ihtimalle bir eksisi aktarma sureleri olabiliyor.
Çok teşekkür ederim bilgi için. THY direkt uçuş 10-12 saat Saudia ve Oman aktarmarli 16-17 saat bundan kaynaklıysa fiyat farkı ekstra 750USD ödemeye gerek yok