yunusaygul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beynin algılamıyor 2 iq arkadaşım, yazılım senin değil bak sen yazılımcıda değilsin ömrün boyunca bu şekil millete saldırarak milletin ekmeğine göz dikerek elindeki hedef kitleyi karşıya savurarak devam edeceksin. Hasan 2 senedir bu yazılıma destek çıkarmıyor, içerdeki pos sistemine kadar entegresini biz ayarladık. Ben şu an adama desem ki posta şu sorun var adam desteğe yine cevap vermez 2 senedir yazılımı bırakmış. Biz bu yazılımı halen daha parasıyla lisansını ödeyerek alıyoruz tema yapılırken o imza kısmı kalkmış olabilir onu ben yarın ekibe Hasan’la görüşüp ekletirim burada yine muhatabım değilsin inan ciddiye alacağım kalemden sayacağım bir insan modeli de değilsin git ekmeğini başka yerde kovala kardeşim

Şikayet konusu değil diye herkes her şeyi diyebilir mi sanıyorsun sen orada webriva ile hırsızlık kelimesini yan yana geçirebileceğini mi düşünüyorsun dostum? Konuya daha fazla yazmayacağım okuyanlar zaten açan kişinin zeka seviyesini ve yaşını az çok tespit etmiştir herkese iyi forumlar. Yetkililer bu konu nezdinde ilgili arkadaşa yaptırım yapmazsa orada hak ararım. Diğer şekil diğer hesabımda olan şikayet kısıtlamasını buradan da aktif edebilirler ilgili konuyu sabah çözüm kavuşturacağım kanıtlarıyla.
"Sen yazılımcı değilsin" sözünüzü duymadım varsayıyorum atmayacaktım normalde ama zorluyorsunuz. Sizin geliştirdiğiniz skripte bin basar bu arada atıp tutuyorsunuz ya ben yaptım diye.