yunusaygul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum 4 sene sattığım yazılımı sen ne hakla bana öğretiyorsun kendinizde bu cesareti nereden görüyorsunuz da her konuya atlıyorsunuz ? Bu yazılımı sattığımı iddaa etmedin mi ? Haksız çıktın, sunucu benim powered yazıyorsa demekki host taraflı destek alıyor sen yazılım olarak algıladıysan o senin problemin, biyografine IT yazarak bilişimci olmuyorsun firmalara bu kadar kolay leke sürülebiliyorsa ne güzel 😂

Diğer hesaba kurumsal üyelik aktifti süresi bitti, tekrar uzatması sağlanacak Ayrıyeten orada açılan şikayet konusu 2024 den kalma ve müşteri suçlu durumda. Aktifte giriş yapmadığımızdan ötürü sayfa o şekilde kaldı. Moderatörler iki şekilde de işlem uygulayabilir
Konu 2026 Haziran tarihli yanlız burda boş yapacağına git hesabına gir cevap yaz.
Senin gibi hakkımda forumlarda açılmış birden fazlaşikayet konum yok işimi düzgün yapıyorum olfe verimerkezinde cihaz barındırıyoruz hizmet veriyoruz r10da konumuz ve kurumsal üyeliğimiz yok henüz host taraflı barındırma desteği imzayı kaldırarak değil bak böyle yapılır https://reborncraft.pw/ .

Bizde bu işi yapıyoruz imza kaldıranın lisansına baybay yapıyoruz başka skript sahipleride böyle yapıyor.