Herkese selamlar hocalarım sanırım günlük satış rekorumu kırmış olabilirim, bugun topam 28.000tllik satış yaptım.
Şuan bakıyorum 11 yaşımda babamı kaybettikten sonra kendime söz verip hiç bir zaman annemden para almayıp ayakta kalmaya çalıştım, babannem gt210lu 60hzli bilgisayar almıştı yıl 2019, herkes cs pubg zula oynarken benim bilgisayarım kaldırmadığı için zulayı sadece 20fps de oynuyordum yazılım öğrenmeye çalısıyordum ilk görev sitesi adminliği yaparak başlamıştım çok düşük bütce ile r10dan şuan çok aktif değilde gökhan imre hocamın sitesini çok kısa sürede 8000 kullanıcıya getirmiştim, dahada hırsalndım kendi görev sitemi açtım işledi sonrasında görev scripti yaptım satıldı sonra ebook yaptım beklemediğim kadar satıldı o sırada özel koleji burslulukla kazanıp bi yandan ders çalısıo bi yandan futbol kariyerimi devam ettirip para kazanmaya çalısıyordum ne zamanlardı...

Şuan geldiğim noktaya bakınca 70-80k değerinde bilgisayarım var ve hayalim olan motoru almışım bazen dalıyorum diyorum sanırım doğru ilerliyorum...

eski bilgisayarım

yeni bilgisayarım

Bugune gelirsek 6-8 aydır yoğun olarak ilk başta öncelik olarak belirlediğim techairtr.com teknolojik aletler satış sitemde sürekli instagram hesabımın kapanmasına rağmen durmayıp yine devam etmeme rağmen işler iyi gidip günlük 2-3 siparişle yetinirken bugun letgodan birisi yazıp tüm şarj aletlerine talip olup 20 adete yakın airpods aldı tabi 2 kişi r10 dan bana ulaşıp ayda 4-5k aralığında alıp satış yapan öğrenci kardeşlerimde var onların haricinde, yine bnzer şekilde birisi ulaşıp intercom kulaklık airpods şarj aleti aldı siteme gelir gider notu düşerken bi baktım bugunluk satışınız 28k işte orada bi 10 dakika durdum...

Şarj Aletleri

Bahsettiğim airpods max

Bende bunun şerefine, son zamnalrda bir kaç konu ve fazla bi şekilde airpods max soruları aldım ve peşine koyuldum tüm toptancılarımla görüştüm çinden ürün getiren kuzenimle görüştüm sonunda buldum...
2 adet buldum birisi ortlama 1.7-2k bantlarında fiyatına göre gayet kaliteli bi ürün test ettim, diğeride fiyatı biraz yüksek onun için sanırım bi konu açıcam isteyenleri not alıp 1 haftaya tedarik edicem, ürüne gelirsek ürün birebir aynı telefon orjinal olarak görüyor popup ekran anc değiştirme cart curt ürünün orijinalle gramajı sol padi çıkarınca soldan ses gelmeme gibi gibi bütün her özeliiği çalısıp malzemeside orjinaldeki gibi plastik değil metal olması ve bunun üstüne ihalelerden bile düşük gerekirse kear etmiceğim şekilde 1 günlük satış yaptığım sırada airpods akıllı saaterlide eklicem, eğer etiketlememi isterseniz konu altına yazablirsiniz, kampanya yapcağım ürünler kesinlikle uzun süredir satış yaptığım arkasında durduğum ürünler olacak misal verirsek airpods, 400tllik dandik ürünü değil 2.000tl değerindeki telefon mikrofonu kadar iyi bataryası çok uzun süre dayanıklı ancleri seffaf modları aktif çalışan modellerden bahsediyorum.

Hikaye anlatacaktım bi yandan satış bi yandan kampanya oldu bende anlamadım
umarım bütün herkesin kazancı bol olur ve basamak adımları olur... HERKESE HAYIRLI GECELER.