Satıcı tabiki müşteriyi seçebilir,bu konuda sorun yok ancak ben bir işveren olarak bu üslup ve havalarda birisi yaklaşır ise ağzının ortasına ayakkabımın taban desenini çıkarırım...

Havalara bak,içerik üreticilerini anlaşma yapamadan paylasamiyor? Oldu canım ödeme yapalım sonra köyde organik tarım yapan babaannene video çektirip gönder başka derdin?

İçerik üreticileri ile sabit anlaşma yapamayan,resmi hiç bir dayanağı olmayan boş beleş birisi olduğu için büyük ihtimalle bu saçmalığa başvuruyor...
Onlarca YouTuber ve içerik üreticisi arkadaşım var günlük hayatta,adamlar öyle sözleşme imzalamış ki ben bile reklam isteyince kanka ajansa söylemen lazım sözleşme sorunumuz var diyor...

Bunlar da iş geldikçe götürdükleri üreticiler ile iş yapmaya çalışıp böyle saçma sapan boş beleş tiplerdir büyük ihtimalle...
Üsluba bakılır ise böyle tiplere çöp toplama işi bile vermeyeceksin,acindan ölsün...

Bu arada arkadaşı özelden yazın bana,içerik ihtiyacım olacak 1 2 haftaya. Tutup da böyle tipler ile gereksiz vakit kaybetmeyelim doğrudan engelleyeyim....