mustafa0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu formdan attım kabul edilmedi acıklamam buydu

Merhaba,
Rapor ettiğim videoda görünen *** benim. Video, bana ait iş yerinde çekilmiştir.
Çekim yapılmasına itiraz etmedim ancak videonun paylaşılmasından önce yüzümün bulanıklaştırılmasını (blur uygulanmasını) açıkça talep ettim. Bu talebime rağmen video yüzüm açıkça görünecek şekilde paylaşılmıştır. Görüntümün bu şekilde sosyal medyada yayınlanmasına rıza vermedim.
Video bir ** mağazasında çekilmiştir. Ben videoda ** olarak yer alıyorum ve yüzüm net şekilde görünmektedir.
Videoda göründüğüm zamanlar:
  • 00:51 – 01:00
  • 01:09 – 01:12
Bu e-postaya, videoda görünen kişinin ben olduğumu göstermek amacıyla ilgili zamanlardan alınmış ekran görüntülerini de ekliyorum.
Yüzümün özellikle bulanıklaştırılmasını talep etmeme rağmen bu talebim dikkate alınmamış ve görüntüm iznim olmadan paylaşılmıştır. Bu nedenle videonun incelenmesini ve mümkünse kaldırılmasını rica ediyorum.

gelen cevap MERHABA,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen doldurduğunuz formun telif hakkı veya marka gibi fikri mülkiyet haklarının ihlali ve/veya tecavüzünü bildirmek için olduğunu unutmayın. Diğer türdeki bildirimleri destekleyemiyoruz. Fikri mülkiyet haklarınızın ihlalini bildirdiğiniz görünmüyor.
ilgili kanıtlar eklemeniz gerekli kendi instagramda şahsi profil linklerinizi koymanız gerekli.