Eksa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuduğun okulda bile seni staja gönderiyorlar neden? Görerek öğren diye, pratik yap öğren diye.. Çalışma hayatının her neresinde olursanız olun.. Okumak ile deneyim çok farklı birşeydir tabiki okumalı insan okumak gibisi yok ama iş hayatında okumaktan ziyade kriz yönetimi çok önemlidir. Sinirlerine hakim olmalısın bazı şeyleri yutup zamanla alacaksan intikamını alırsın ama mantık ile hareket etmelisin bugün dünyanın her yerinde bu böyledir. Türkiye de durumlar böyle diyerek bu işi bir millete bir ülkeye maletmen başlı başına saçmalık neyse.. Yazdıklarından anladığım yakın zamanda çok kötü bir olay yaşamış bunuda burada farklı bir başlık altına paylaşıp kendini haklı olduğu tezini savunuyorsun üstü kapalı ama öyle değil hayat işte.. Limon satarak ticaret yapıp en tepeye çıkan da gördüm o tepeye çıkıp tutunamayan da gördüm.. Umarım sizi bir nebzede olsa bilgilendirebilmişizdir.. Seni anlamamızı isriyorsan önce yazıklarımızı anlamalısın diye düşünüyorum..

En iyi öğrenme şekli o işin içine girmektir. Küçük bir hatanın bile öğrettiğini okuldaki en iyi hocalar bile öğretemez tecrübe farklıdır.

ancak derler ya her sokak başında 1 simsar 1 mafya var şu anda o durumdayız.

kamuya hiç girmiyorum bile orası ayrı bir dünya. Ama özel sektördeçok iyi konuma gelebilecek kadar zeki olan kişiler harcanıp gidiyor.

Çocuğa 6 ayda 1 iş öğretmemişler üniversite mekatronik mezunu yer süpürçay getir sigara al gibi işler vermişler.

İş yerinde yükselmek için birilerinin kafasında levye kırmak gerekiyor ki onda da işinden olursun