Kelin ilacı olsa başına sürer diyordu rahmetli dedem mekanı cennet olsun ne doğru laf...
Kesinlikle doğru hocam Mekanı cennet olsun
Altın yumurtlayan tavuğu kimse paylaşmaz.
Milletin umudunu, parasını almaktan başka bir şey değil.
Şunu anlarım; bu eğitim e-ticaret yeteneklerinizi geliştirecek daha az maliyetlerle reklam açabileceksiniz v.b. konulara tamam bunlar yetenek kazanım işidir. Yaptığı işin inceliğini bilmeyen herkes alanıyla ilgili eğitim alması taraftarıyım.
Ama zenginlik vaadi vermek, lüks yaşam şatafatı altında milleti duygularını, parasını ve en önemli zamanını çalmak açıkça hırsızlıktır.
Size zenginlik vaadi verenlerden uzak durun.
Kesinlikle haklısınız hocam, Şu zamana dek hiçbir sözde eğitimciye para kaptırmadım aman sizlerde kaptırmayın verdikleri verecekleri tüm bilgileri en kötü LLM bile şuan veriyor

Eğitimlerindeki bilgiler de yapay zekayla yapılmadıysa bende bişey bilmiyorum zatenn
Çoğu hayâl satıyor hocam. Süsleyip püsleyecekler ki kitle çeksinler. Otomasyonu alanlar da aynı hayatı yaşayacak sanki.d elbet işinin ehli olanlar vardır onlara sözüm yok. Ciddi paralar kazanan adam neden taktiği yaysın hem uğraşmaz
İşte insanlarımız manipüle edilmeye çok müsait, 3 5 kanıt ekliyor metadan reklam çıkıyorlar sonra direkt eğitim satıyorlar, belki o adamın cebindeki son parasıydı? belki borç buldu? belki temel ihtiyacını almak yerine onu aldı? keşke herkes yüzeysel düşünmek yerine geniş çaplı düşünebilse
Evet bundan 7 8 sene önce lise zamanlarımda bu adamı çok görüyordum amazon dropshipping eğitimi satıyordu üstelik o dönemin parasıyla 2 3 bin dolardı, çok heveslenmiştim bayağıda kanıt eklemişti iyiki de param yokmuş ve almamışım

geçen ay tekrar karşıma çıktı adamın yüzünden direkt tanıdım ulan bu o adam değil miydi dedim baktım adıda aynı

şu aralar sık sık görüyorum youtube eğitimi ve otomasyonu satıyor şikayetvar sayfasıda bayağı kabarıkmış