Sed7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sezon arası kurtulmak kolay, sezon başlayınca da umarım tekrar başlamazsınız
Hocam inanın kumarbaza sezon arası yoktur. Dünya kupasıdır, yaz ligidir, voleyboludur, slotudur, ruletidir. Sondaki temenniniz için teşekkür ederim, umarım 3. ay konusu, 6. ay konusu ve 1. yıl konusu da açacağım. Dua etmeniz tek temennim.

Adiosaverrr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tamamen kurtulmak istiyorsan kendinden kisacaksın, aklında bitirmek ile belli bir süre sonra tekrar düşebilirsin ; kilit koyacaksın kendine dediğimi yanlıs anlama yıllar önce bende oynamıstım, arkadasımın birisi, bu çocuk kilit uygulaması ile bıraktı şifre verdik babasına uygulamayı telefondan bile silemiyordu format atmadığı sürece whatsapp instagram Facebook harici Google bile giremiyordu bunu 1 yıl yaptı bıraktı, inan bana haramı helali geçtim, bu bir bagımlılık, bagımlı olduğun şey seni üzüyorsa bırakıcaksın kumar pişmanlık,1₺ bile atmadan önce yaşadığın o çaresiz günleri hatırla , paranın kazanması çok zor, o çocuk kilidi uygulamasını arastırmanı tavsiye ederim, işin gücün rast gitsin
Hocam çok haklısınız. Benim durumum bu kadar vahim olmamıştı. Bataklık gibiydi çırpındıkça daha çok batıyordum ancak 1 aydır, memlekete gittim, evimde kaldım vesaire derken hiç oynamadım. Önümüzdeki ay başında, yani ağustos başında zaten askere gidiyorum ve tuşlu telefonum olacak elimde. Kısacası 3 ay hedefime de ulaşabileceğim gibi gözüküyor. Sonrasında bir dürtü geldiği takdirde, kendimi saçma sapan bir şeyler yapıyor gibi görürsem, muhakkak önerilerinizi değerlendireceğim.

Hatta size kısaca şöyle bir şey söyleyeyim; kumarı bıraktım dedikten 15 gün sonra, rüyamda kumar oynadığımı görüp sanki kabus görüyormuşcasına uyandım. Sanki emeklerimin boşa gittiğini hissetmiştim. Kısacası, bilinçaltıma dahi işlenmiş bu durum, oynarsam pişman olacağımı biliyorum içten içe ve dıştan dışa.