ismegerekyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 ay gerçekten çok iyi bir süre hocam bende size inanıyorum yolun büyük kısmını geçmişsiniz
Teşekkür ederim hocam. Çok sağ olun.

Ahmet1809 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi işteyim ama konuyu sabah güzel şekilde okuyup yorum yapacağım umarım başlıktaki süreyi uzun yıllara uzatırsınız
Çok sağ olun hocam iyi niyetli temennileriniz için.

deiplast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun abi. Allah kurtarsın tekrardan başlamaman dileklerimle dualarım seninle.
Çok sağolun hocam, inanın ki ettiğiniz duanın kıymeti çok büyük. Çok sağ olun.

GirindirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler. Umarım başarırsın. Çünkü daha 3 gün önce öz abim. 3 defadır bu illet yüzünden belimizi büktü. 400 bin tl borç çıkarmış bu sefer. Kredi kartından oynamış. 3 Çocuğu var bir türlü adam edemedik. Ama bu sefer bedeli ağır oldu eşi boşanma davası açtı. Şimdi köpek gibi ağlıyor ve tedavi edin beni diye yalvarıyor. Psikiyatri'ye götürdük bugün bağımlılık tedavisine başladı. Sen sen ol hazır 1 aydır kurtulmuşsun sakın bulaşma. Gerekirse önerim zorlanırsan terapiye başla. Ama sakın dönme o illete. Ne evler, yuvalar yıkılıyor.
Çok haklısınız hocam. Siz de iyi yapmışsınız ve umarım abiniz de bu illetten kurtulur. Özellikle bu gece uyumadan, onun için dua edeceğim.

Son olarak, 1 kardeşime 200 tl ilettim az önce. 1 kişiye daha ufak bir kahve parası iletebileceğim. Herkese çok teşekkür ederim tekrar.