Makalehizmetiii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gibi birçok kişi kpss çalışıyordur. Son 40 gün kaldı ve yaklaştıkça stres oluyorum. Bir yandan bitsin bir yandan da hazır hissetmiyorum. Sınavdan sonraki süreç daha zor. Herşeyi sınava bağladım, sanki başkas mümkün değil gibi. Herkesin beklentisi yüksek. Matta çıkmış sorularda 17-18 tane işaretleyebiliyorum ama 20 işaretlesem fena olmaz. Yapmam gerekenleri yapıyorum ama bunaldım. Benim gib olan var mı? Denemelerimi evde çözüyprum ve 135 dk yerine 120 dakika veriyorum,arka planda da ses açıypruö. Kütüphaneye gitmesi ölüm gibi geliyor. Dershaneye gidiyorum ve bir de bu kırk günlük süreçte deneme çözüyorum ama konu tekrarı da yapmam gerek, tekrar videosu da izlemem gerek ne yapcam ben
son 40 gün kala bu stresin tavan yapması çok normal kanka evde süreleri kısarak ve sesli ortamda çalışman zaten yeterince simüle etmiş sınavı kendini çok yıpratmışsın matta 17 18 netten 20 ye çıkmak istiyorsan artık konu tekrarı yerine sadece çıkmış soruların üzerine git denemelerde takıldığın soru tiplerini analize ver kütüphane ölüm gibi geliyorsa zorlama evde devam et son düzlükte psikolojiyi sağlam tutan kazanır az kaldı sık dişini bitmesine az kaldı kafaya takıp kendini yeme