KaFa1500 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam uygulamayı görsek iyidi Görmediğimiz uygulamaya nasıl 400 k atalım.
Selamlar hocam, yanlış anlamayın size ithafen söylemiyorum bu yazacaklarımı. Yapay zekanın bu denli gelişmiş olduğu dönemde gelir elde eden bir projeyi ilk aşamada paylaşmayı mantıklı bulmuyorum. Forum içerisinde sırf merakına sorup öğrenip kaybolup gidenler mi dersin, kötü ve art niyetli 1 yıldız veren mi dersin türlü türlü insan var.

Nihayetinde bende bu uygulamaya 300-400k para verecek olan alıcının çıkarlarını korumak zorundayım

Ciddi alıcı kendisini belli ediyor zaten. İlk sorusu uygulama ismini öğrenmekten ziyade uygulamanın kategorisi, churn rate, conversion rate, mrr gibi teknik sorulara öncelik vererek hem işten anladığını hemde ciddi alıcı olduğunu belli ediyor. Dediğim gibi yanlış anlamayın söylediklerim size ithafen değil sormuş olduğunuz soruyu yanıtlamak istedim sadece
ufeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba detaylı pm alabilir miyim lütfen.
Merhabalar hocam, konu içerisinde elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım fakat atlamış olabileceğim yerler olabilir. Aklınıza takılanları pm veya whatsapp üzerinden sorarsanız eğer elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım