Selamlar,

Son birkaç aydır sosyal medyada sürekli shopify, instagram, youtube, otomasyon, ile alakalı yüzlerce içerik ve içerik üreticisi görüyorum.
Önce biri çıkıyor işte oğluma çikolata alamıyordum şimdi milyonlar kazanıyorum diyor shopify görüntüsünü eklemiş bide takım elbise çekmiş birkaç spor araba videosu sonra bi laptop ve dubai, videoda anlatıyor anlatıyor sonra diyor eğitim linki profilimde
youtube tarafına geçiyorsun son 30 günde 10 kanalı otomatize ettim şu kadar kazandım bu kadar kazandım yine aynı havalı videolar takım elbiseler sonra profile giriyorsun eğitim linki eklenmiş üstelik bu eğitimler de pahalı değil 5 10 bin türk lirasına satılıyor sonra reels i tekrar kaydırıyorsun ebayde png yaparak binlerce dolar kazandım hadi sana öğreteyim diyor yapılışının yarısını gösterip diğer yarısınında skoll topluluğunda olduğunu söylüyor
Mantıklı düşünecek olursan sen bir iş adamıysan aylık milyonlarca lira kazanıyorsan neden 3 5 binlik eğitim parasının peşine düşesin ki? Bu fikir bana hiç bir zaman mantıklı gelmedi ve buna inanan insanlar var cebindeki son parasına eğitim alıp sonuç alamayan yüzlerce insan var. Şu kadar kazandım bu kadar kazandım diyenlerin Kazançlarında zerre gözüm yok (eğer tabi kazanabiliyorlarsa)
sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?