sametemirze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha Ha Ha... Sana ayakkabı yapmayı öğrenmek istiyorum dedim, tüm ayakkabılar nasıl yapılır öğrenmek istiyorum demedim.

Sen bana ayakkabı yapmayı anlatayım ama sen git bot yap ha sakın bunu yapma diyorsun

Kaynak vermiyorsun, görüntüleri git bul koy diyorsun.

Script yazımı boş.
Tekrar cevap veriyorum. Seninle whatsapp üzerinden tartışmamızda bile tek para edecek şeyin script yazımı olduğunu söyledin. Yalan bu kadar ağzına yuva yapmasın lütfen. Ayakkabı örneğinden devam edeyim. Sen ayakkabı yapmayı öğrenmek istiyorsun ve ben sana öğretiyorum ve diyorum ki bak samet ayakkabı yapımını öğrendin ama şu an yaptığın ayakkabıların hiçbirini satamazsın çünkü şu an rövaşta değiller. Ama sakin ol acele etme rövaşta olduğunda ben seni bilgilendireceğim. Zaten artık yapımını biliyorsun rövaşa geçtiğinde başarılı olacaksın. Sen ne yaptın, gittin Temmuz ayında bot ürettin ve başarısız oldun. Kaynak vermiyorsun, görüntüleri git bul koy diyorsun: Yaptığımız politika içerikleri hangi 2 karakter arasında geçiyorsa onların arkaplana konuşma videolarını koyarak ele alınıyor. Sana örneğin videoda trump varsa yapman gereken tek şeyin ''Trump speech'' diye aratıp bu görüntüleri karşılıklı olarak 20-30 saniye aralıklarla yapman gerektiği söylendi. Bu şekilde yapılan, başarılı olduğum kendi kanalımı bile gösterdim. Sen o kanalı bile görüp '' Bu ne biçim eğitim'' diye ağladın. Bu kadar yalan ve bu kadar küstahlıkla başarılı olamayacaksın. Sen önce başarı ve gelir garanti olmayan eğitimde karşındakine iban gönderilmeyeceğini öğren.