vayvayva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@favorim89; hocamdan eğitim aldım. bu eğitimlere direkt şunu yap kesin kazanacaksın bunu yap kesin kazanacaksın gibi bakmamak lazım. mantık anlatılıyor ama %100 kesin bir sonuç alınan eğitim diye bir şey çok olmaz. önemli olan aşamalar nasıl oluşturulur ne gibi bir başlangıç ve ilerleme yapmak gerekir bunlara bakmak. genel olarak bunlar da gösteriliyor. genel eğitimin amacı da sanırım bu zaten
Kesinlikle öyle hocam. Zaten ben eğitim sattığım herkese ilk cümlem: Başarı ve gelir garantili değildir çünkü başarı ve gelir ayırdığınız zamana ve yaptığınız işi DOĞRU yapmanızdan geçer. Gidip 10 ay önceki politika içeriğini yaparsanız @sametemirze; arkadaş gibi başarısız olursunuz ve Youtube 10 günlük bir iş değil. Kendisi daha 10. günde eğitimi suçlamaya başladı. Hiç şunu düşünmedi '' Ulan bu adam bana bunu yapma dedi, ben neden yapıyorum. Bana politika içeriklerini grupta da paylaşacağını söyledi. Artık nasıl yapıldığını biliyorum. O içeriklerin gelmesini mi beklesem acaba'' Siz de şahitsiniz zaten biz meet toplantılarımızda ve whatsapp grubumuzda güncel içerikleri sürekli paylaşıyoruz. Teşekkür ederim.