Aynen daha kendi kendine yazdığın halde seni eleştirenler olmuş

Daha eğitim vermeyi bilmeden ahkam kesiyorsun.
KONU BU KADAR BASİT:
"Politika kanalı yapmak isteyen adama script yazmayı gösterip, ben şunu yapıyorum ama sen yapma, ben şunu gösteriyorum ama sen yapma, güncel içeriği şuradan buluyorum ama verir misin, cevap yok. Görüntüleri nasıl hangi sırayla veya hangi tekniğe göre yapmamız lazım, Youtube'dan kişilerin videosunu bul koy..."
Beni eleştirenlerin de senin gibi pek anladığını düşünmüyorum ama eğitim alan ve politika yapan arkadaşlarım değerlendirecektir. Onların yorumlarını da okuyup anlayabilirsin. Ben şunu yapıyorum sen yapma gibi şeyler video yapımı için değil politka içerikleri için söylenmiştir. Sana güncel politika içeriklerinin de whatsapp grubuna atılacağı söylenmiştir. Gidip yapma dediğim içerikleri yaptın ve 10 tane kanalda da izlenme almayıp '' eğitimin berbat hüüü'' dedin. KONU BU KADAR BASİT! Daha fazla ağzın yalan yapmasın, yaşından çocuğundan utan biraz. Sana görüntüleri nasıl bulacağın söylendi. Hangi sırayla yapıldığı ve tekniğinin olmadığı belirtildi. Hatta bu şekilde para kazanmış kendi kanallarımı bile gösterdim. Daha fazla yazıp kendini rezil etme verdiğim sadakayla hayatına devam et. / Şunu da ekleyeyim yalanlarından biri daha: Güncel içeriği sana twitter ve telegram kanallarından '' haber'' adlı kelimeyi aratarak bulduğumu da defalarca söyledim. Bu kadar aciz olup o uygulamalara ''haber'' yazamazsan güncel içerik bulamazsın. Ha bu kadar acizliğe de benim çözümüm var. Güncel içerikler gruba atılıyor dedim onu da dinlemedin. Youtube hayatında bol şans.