Yaklaşık 7 ay önce
@favorim89; hocamdan eğitim aldım o zamanlar kash patel nişi trend olmuştu sayesinde güzel paralar kazandım. Eğitimden ziyade bir mentorlük olarak bakıyorum dün kash pateldi bugün farklı nişlerde farklı kanallara bakıyoruz güncel olarak yaptığı kanalları bizlere gösteriyor en önemlisi mantığı kavramak ve şunu unutmamak lazım her yaptığın kanal tutmuyor ne kadar iyi yaparsan da yap bu işin sırrı çok fazla kanal denemek ve güncel trendleri takip etmek hocamızın toplantıları sayesinde bundan da geri kalmıyoruz..
Mantığı anlattığınız için çok teşekkür ederim hocam. Sadece politikada çalışmıyoruz hikaye kanalları, sağlık kanalları hepsinin yapımını öğretiyor ve güncel içeriklerin hepsini grubumuzda paylaşıyoruz. Sizin 7 ay önce para kazandığınız patel içeriğini arkadaşa '' mekaniği, tekniği, temeli'' öğrenmesi adına gösterdim ve ağzımla dedim ki bunları yapmayın. Politika yapacaksanız bekleyin, ister içerik takip edin edemiyorsanız da ben takip ediyorum gruba atıyorum zaten diye belirttim. Arkadaş ısrarla sizin 7 ay önce para kazandığınız patel nişini Temmuz 2026'da deniyor ve bana '' videolarım izlenmedi eğitiminiz berbat''' diyor. Size de aynı şeyleri gösterdim zamanında çok güzel paralar kazandınız. Mantık sizde de aynıydı. Metin yazımı, arkada metini okuyan bir ses ve önünde o metinle ilgili karakterler. Bütün mantık bu. Sadece politika içeriğinde konu beklememiz gerekiyor. Tekrardan teşekkür ederim.