sametemirze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
----------

Sevgili arkadaşlar, konuyu açan sen hariç...

Eğitim falan verdiğini düşünüyor.

Politika kanalı yapmak isteyen adama script yazmayı gösterip, ben şunu yapıyorum ama sen yapma, ben şunu gösteriyorum ama sen yapma, güncel içeriği şuradan buluyorum ama verir misin, cevap yok. Görüntüleri nasıl hangi sırayla veya hangi tekniğe göre yapmamız lazım, Youtube'dan kişilerin videosunu bul koy...

Arkadaşlar buna eğitim diyor bu arkadaş...
Zaten 35 kere yazdığım gibi, yukarıda da anlattığım gibi politika içeriklerimde yapmam gereken ilk şey güncel bir olay bulmak. Siz benden politika kanalı yapımı öğrenmek istediniz. Script yazmayı öğrettim bir sorun yok dedin. Ardından size '' Politika kanalı mekanik olarak nasıl yapılır'' bunu göstermek için 2 tane örnek kanal açtım. Bunlardan biri de kendi kanalımdı zaten sizde kanalımın analiz olarak her şeyini, nasıl yaptığımı gördünüz zaten. Ve bu iki kanalı gösterdikten sonra size '' bakın bunları öğrenmeniz için gösteriyorum , lütfen bunları denemeyin'' dediğimi de adınız gibi biliyorsunuz. Güncel içerikleri twitter ve telegram kanallarında haber diye aratarak bulduğumu da söylemiştim. Görüntüleri nasıl hangi sırayla kullanacağız. Bunların meet toplantımızda bir önemi olmadığını bir tekniği olmadığını da söyledim ve ayrıca başarılı olmuş bir kanalımı da gösterdim. O da aynı şekilde işliyordu zaten. Ayrıca meet toplantımızda böyle konuşmuyordunuz. '' Aaaaa bu kadar kolay mı yapılıyor, aaaa bunları böyle kullanacağımı bilmiyordum'' diyordunuz. Herkese tavsiyem bu işler 10 günlük işler değil. Youtube konusunda eğitim verdiğim herkese doğru şeyleri vermeye çalışıyorum ve bu arkadaşa da ağzımla dedim ki '' bakın bu içerikler şu an dolu, sadece mantığı öğrenin diye açıyorum bu kanalları size, içerik takibini ben yapıp whatsapp grubuna da atıyorum''. Ama gidip bu arkadaş gibi kendi aklınızca 10 tane kanal açıp 8-10 ay önceki politika videoları paylaşırsanız 10 gün sonra bana '' Hocam videolarımın hiçbiri izlenmemiş sizin eğitiminizde sorun var'' diyemezsiniz. Eğitimimin başında da gelir ve başarı garantisi sunmadığımı söylemiştim ama arkadaş sürekli '' hırsız'' gibi hitamlarda bulununca ödediği paranın yarısın gönderdim. Kendisine benden sadaka olsun. Teşekkürler.