AMG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kez daha araç kamerasının önemini görebiliyoruz.
Geçmiş olsun hocam umarım sağlıksal iki taraftada sorun yoktur.
RamazanAYDIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kusur oranı belirlerken kazanın oluş şekline bakılır ehliyeti olmadığı için doğrudan kusurlu sayılmaz ama burada kazanın oluş şekline görede karşı taraf kusurlu

karşı tarafın sigorta şirketinden 400.000 tl ye kadar olan kısmı alırsın eğer kaskon yoksa kalan kısmı karşı tarafa dava açarak alırsın

sigorta sana 400.000 TL öder karşı taraf alkolu ve ehliyetsiz olduğu için karşı tarafa rücu eder yani sana ödediğ o 400.000 tl yi karşı taraftan söke söke alır

hasar dosyasına kaza videosunu mutlaka eklettir

yaralanma olduğu için hastane masrafınıza sigorta öder

geçmiş olsun
AzapHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun.
Karşı tarafın ehliyetsiz olması veya alkollü olması kusur oranına etki etmez ancak kendisine kişisel olarak yazılacak cezayı etkiler.
hasan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Görünüşe göre siz anayoldasınız karşı taraf tali yoldan cıkıyor. Kusur karşı tarafta gibi görünüyor. Polis yada jandarma tutanağını gönderebilirseniz detaylı inceleyelim.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işaret yok ana yol sensin diye düşünüyorum..o sebeple ana yola sağdan giren beyaz yolu beklemeli ve öyle girmeli..T kavşak kurallarına göre durum değerlendirilir..

Kusur karşı tarafa yazılır
teşekkürler 🙏 200 küsür bin bir ceza yazıldı şahsa orada ama tam rakamı hatırlamıyorum. Sol taraf park çocuklar da var daha kötüsü olabilirdi bir alkolik yüzünden Allah korudu

burakgungor8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana da bir tık öyle geldi araç bariz gözüküyor yavaşlanabilirdi. Forumdaşımız araç sahibi de bence kusurlu %100 karşıya yazılmaz gibi.
kome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam burnu çıkarmış
Sanki sen de bodos dalmış gibi gözüküyon

yol vermeme inadın var gibime geldi

Ana yolda ilerleyen araç benim. Yan yoldan kontrolsüz çıkıp sola dönen araç karşı taraf. Geçiş hakkı kimde, Trafik Kanunu bunu zaten söylüyor. Tek fotoğrafla senaryo yazmak yerine kamera kaydını izleyin, ondan sonra yorum yapın.