Yav arkadaşlar zaten heyecan yapmıyorum. Bilgi olsun diye paylaştık.
Hesap yıllar önce banlandı bu sebeple kapatılmıştı. Bazen yanlış yanlış hesaptan giriş yapıyordum hesabınız kapatıldı uyarısı veriyordu. Geçenlerde yine yanlışlıkla girdim hesap oluştur diyordu.
SrdL hocanın dediği gibi büyük ihtimalle bir süre sonra hesap tamamen kapatıldı. Yeniden başvuru açıldı.
Benim sürekli kullandığım bir hesaptı açılmasına sevindim. Bu durumda olan yıllarca hesap kapalı olanlar kontrol etsin diye de paylaştık.
Forumda bir şey paylaşmayı da bıraktıracaksınız artık. Önceden insanlar bir bilgi, bir gelişme olunca teşekkür ederdi, artık nasıl küçümserim diye uğraşıyor. Sonra forumda bir soru sorup cevabını alamayınca isyan ediliyor.
sonra da özelden mesaj atıp nasıl siteyi onayladınız diye sorular geliyor.
Banlanan hesabın açılmasıyla yeni hesap oluşturmak aynı şeymi? Durduk yere insanı heyecanlandırıyorsunuz sonrada bişey diyince dedi oluyor. Bu şekilde konu açacaksanız açmayın zaten