Merhaba arkadaşlar,

YouTube Auto Bot, Türkçe YouTube Shorts videoları üretmek için hazırlanmış masaüstü bir otomasyon uygulamasıdır. Windows ve macOS üzerinde çalışır. Amaç, kısa video üretim sürecindeki konu bulma, senaryo yazma, görsel/video seçme, seslendirme, altyazı, montaj ve SEO hazırlığı gibi adımları tek panelden yönetmektir.

Ne işe yarar?

Uygulama seçtiğiniz kategoriye göre bir video konusu belirler, içerik için bilgi toplar, Türkçe anlatım metni üretir, sahne sahne video planı çıkarır, uygun stok medya içeriklerini arar ve seçer. Ardından seslendirme, altyazı ve montaj işlemlerini yaparak Shorts formatına uygun bir final_video.mp4 dosyası oluşturur.

Ayrıca video için başlık, açıklama ve etiket önerileri de üretir. İstenirse YouTube API ayarları yapılarak videoyu doğrudan YouTube’a yükleme akışı da kullanılabilir.

Temel özellikler:

- Türkçe arayüz
- Windows ve macOS desteği
- YouTube Shorts uyumlu dikey video üretimi
- Konu seçimi
- Senaryo ve sahne planı üretimi
- Stok medya arama ve doğrulama
- Otomatik seslendirme
- Altyazı üretimi
- Video montajı
- Final sahne kalite kontrolü
- SEO başlığı, açıklaması ve etiket üretimi
- İsteğe bağlı YouTube yayınlama

Nasıl kullanılır?

1. Uygulamayı kurun.
2. İlk açılışta Ayarlar bölümüne girin.
3. Gerekli API bilgilerini kendi hesaplarınızdan alıp girin.
4. Üretim ekranında bir kategori seçin veya yazın.
5. Yayınlama modunu seçin.
6. Üretimi başlatın.
7. İşlem bittiğinde video dosyası sonuç bölümünde görünür.

Çıktılar nerede oluşur?

Oluşturulan videolar kullanıcı klasöründe saklanır:

macOS:
Movies / YouTube Auto Bot / runs

Windows:
Videos / YouTube Auto Bot / runs

Her üretim için tarih-saat isimli ayrı bir klasör açılır. Final video dosyası bu klasörün içinde final_video.mp4 olarak bulunur.

Gerekli API’ler:

Uygulama bazı aşamalarda yapay zeka ve medya servislerinden yararlanır. Bu yüzden kullanıcıların kendi API anahtarlarını girmesi gerekir. API anahtarları uygulama paketinin içinde gelmez. Her kullanıcı kendi anahtarlarını Ayarlar bölümüne yazar.

Önemli notlar:

- Bu paket kişisel API anahtarı içermez.
- Üretilen içerikler yayınlanmadan önce mutlaka kontrol edilmelidir.
- Yapay zeka tarafından üretilen başlık, açıklama ve senaryolar kullanıcı tarafından gözden geçirilmelidir.
- Stok medya ve YouTube yayınlama işlemlerinde ilgili platformların kullanım şartları geçerlidir.
- macOS ve Windows’ta ilk çalıştırmada güvenlik uyarısı görülebilir, çünkü uygulama bağımsız dağıtım paketidir.

Kısaca:

YouTube Auto Bot, Shorts içerik üretimini hızlandırmak isteyenler için hazırlanmış Türkçe arayüzlü bir masaüstü otomasyon aracıdır. Tek tıkla mucize vaat etmez; ama konu, senaryo, medya seçimi, seslendirme, altyazı, montaj ve SEO hazırlığı gibi yorucu adımları büyük ölçüde otomatikleştirir.

Örnek video:
https://www.youtube.com/shorts/yN8igp1pWrw

İndirme linki:
İNDİR