kero0614 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz videolarda edit kısmı önemli ki, bence başarılı yapmışsınız. Anlattığınız hikayeye göre konuşma hızınızı bir tık arttırmanızı tavsiye ederim. Olayın izleyiciye geçmesini sağlar. Biraz hızlı konuşmanızdan dolayı heyecan faktörü de devreye girer. Ayrıca videonun can alıcı kısımlarında sesinizi biraz daha yükseltin. Arka fon müziği bir tık daha düşürebilir. Tıklanma açısından kapak resminde kullandığınız kelimeler daha ilginç olabilir. Size benzer popüler kanalların kapak resimlerine bakın hangisi sizi daha çok tıklamaya yönlendiriyorsa, siz de aynı şekilde seçin kelimeleri. Yeni kanal olduğunuz için mümkün mertebe gündem de olan bir olay varsa onunla alakalı içerikler yapın. Ben de şuan yeni bir kanal açtım konularımı hazırlıyorum. Sizin tarzda ama konularımız biraz farklı. 20-25 videoyu görene kadar durmak yok hocam. Düzenli, kaliteli içeriğimizi yapalım sonuçları görelim. Başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim hocam her şeyi not aldım dikkate alacağım kesinlikle.

websmart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MindLab Shorts, Science Facts, Neuroscience Shorts, Psychology Facts, Brain Hacks, Human Potential, Quantum Physics, Mind Blowing Facts, Scientific Curiosities, Education Shorts, Daily Science, Reality Facts, Intelligence, Self Improvement, Knowledge, Educational Channel, Science Explained, Secrets of the Mind, Facts, Curiosity. diye ingilizce etiket koyup tüekçe video yapmışsınız

ayrıca böyle paylaşmayın, çünkü insnalr bakıp çıkacak hemen. sonun akadar izleyen 10 kişide belkide 1 kişi. buda izlenme süresini düşürür ve önermeyi durdurur.

https://prnt.sc/dUrWFvqK_kW6

video anlatım ve edit tarzınız ve kapak resmi güzel. videoda ki yapay zekanın oluşturduğu creimnal criminal olarak yazamamış ona dikkat edin. çünkü anlam değişiyor krematoryum anlmına gelmiş ve bu videonun ciddiyetini bozar, izleyecinin alay konsu olursunuz.

video açıklamasına;

gizemli olaylar, esrarengiz olaylar, gerçek suç hikayeleri, çözülmemiş vakalar, kayıp vakaları, korkunç gerçek olaylar, karanlık dosyalar, suç belgeseli, gizem belgeseli, gerçek hikayeler, ürpertici olaylar, paranormal olaylar, faili meçhul, seri katil vakaları, gizemli aileler, terk edilmiş yerler, sır dolu olaylar, araştırma videoları, belgesel anlatım, sinematik hikaye, karanlık hikayeler, dünya gizemleri, şok edici vakalar, adli vakalar, suç dosyaları, gizem avcısı, Sahin X, Şahin X, türkçe belgesel, uzun video, hikaye anlatımı

gibi şeyler yazmayın. yazacaksanız bunları bir cümle içind ekullanarak yazın. youtube böyle şeyleri sevmiyor. dışarıdan bakarak yapabildiğim tespitler bu kadar. başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam analiz edip vakit ayırıp bu değerli yorumu yazdığınız için. Hepsinin notunu aldım. Çok teşekkür ederim.