Merhaba arkadaşlar,

Açıkçası bunu paylaşırken biraz hem şaşırıyorum hem de mutlu oluyorum. 11 yaşındaki oğlum bir süredir kendi kendine bilgisayarında yapay zekayla konuşup platformlarda geziyordu.

Meyvelerden oluşan komik karakterler, kısa maceralar ve çocukların izleyebileceği eğlenceli videolar düşünüyormuş.

Sonra bir baktım “Sakar Meyveler” diye bir fikir ortaya çıkarmış. Hepsi biraz sakar, biraz komik.

Ben de fikri görünce destek olmak istedim. Şimdi bunu YouTube Shorts ve Instagram Reels tarafında küçük bir animasyon serisi gibi paylaşmaya başladık.

Kanalın amacı tamamen aile dostu, çocukların da büyüklerin de sıkılmadan izleyebileceği kısa, renkli ve komik videolar üretmek.

YouTube Kanalı: Sakar Meyveler
Instagram Sayfası: Sakar Meyveler

Henüz çok yeni bir proje. Destek olmak isteyenler takip ederse, yorum bırakırsa ya da fikir verirse gerçekten mutlu oluruz. Özellikle çocukların ilgisini çekecek kısa hikaye fikirlerine de açığız.

Bakalım oğlumun bu küçük fikri nereye kadar gidecek