Son 3-4 aydır, Endonezya kökenli, komik rakamlara AI ve başka araçları paylaşımlı kullanıma açan siteleri kullanıyor, araştırıyorum. Şu an yedi ayrı platformda üyelikler aldım, hepsini test ediyor ve yoğunluklarına göre dönüşümlü kullanıyorum. Forum kurallarıyla sorun yaşayıp yaşamayacağımı tam bilmediğimden şu an en makul fiyatlı birini paylaşıp, diğerlerini sonra başlık başlık paylaşmayı düşünüyorum...
Bu Sitelerin Temel Mantığı Nedir?
Pazarlamacılar, grafik tasarımcılar, yazılımcılar ve içerik üreticilerinin ihtiyaç duyduğu dijital araçların (Ahrefs, SEMrush, Kanva Pro, ChatGPT Plus, Midjourney, Freepik vb.) bireysel veya kurumsal abonelik ücretleri oldukça yüksektir.
Bu platformlar da şu sistemle çalışır:
- Maliyet Paylaşımı (Group Buy): Pahalı olan resmi kurumsal veya sınırsız abonelikleri satın alırlar.
- Tek Noktadan Erişim (Panel System): Satın aldıkları bu hesapları kendi geliştirdikleri paneller veya tarayıcı eklentileri (Chrome extension) üzerinden onlarca veya yüzlerce kullanıcıya paylaştırarak uygun fiyatlı tek bir üyelik paketiyle sunarlar.
İlk Önereceğim Site: Toolify.id
Referanslı Link:
https://toolify.id?reff=HAK723 Referanssız Link: https://toolify.id/ Temel özellikler: 60'tan fazla uygulamaya Chrome uzantısıyla erişim, bir cihazda aktif kullanım, güncelleme ve hızlı destek sunduğunu belirtir. Yeni cihazdan girişte önceki oturum kapanabilir. Kullanım koşulları premium hesapların üyeler arasında paylaşıldığını ve başka kullanıcıların bazı uygulamalardaki proje veya geçmiş verilerini silebileceğini açıkça belirtir; iade yapılmaz.
1 Aylık Paket 50.000 RP 132 TL
3 Aylık Paket 135.000 RP 356 TL
6 Aylık Paket 250.000 RP 660 TL
İddia edilen uygulamalar AI ve araştırma: ChatGPT, Perplexity, Grok, DeepSeek, Blackbox, Sider AI, Consensus, Jenni AI, Scite, SciSpace, AskYourPDF, Scholarcy, Beautiful AI ve Gamma.
Streaming ve spor: Netflix, Disney+, Prime Video, WeTV, Viu, Bstation, beIN Sports, iQIYI, Crunchyroll, Youku ve Curiosity Stream.
Tasarım ve medya: Kanva, CapCut, Freepik, Envato Elements, Flaticon, Figma, Picsart, Blush Design, Rawpixel, Relume, Slidesgo, iLoveIMG ve iLovePDF.
Eğitim ve akademik: Udemy, Coursera, Skillshare, MasterClass, Codecademy, DataCamp, Academia, Duolingo, Busuu, Quizlet, Studocu, Scribd, Everand, SlideShare, Turnitin, Symbolab ve WolframAlpha.
İş ve üretkenlik: Grammarly, QuillBot, TradingView, Semrush, Ubersuggest, Medium, Epidemic Sound ve Brain.fm.
Değerlendirme
ChatGPT'ler Plus, Grok, SuperGrok, Gamma, kredi yakalamanız lazım. Blackbox’da bazen iyi API kredisi yüklü oluyor, bu satırları yazdığım anda 117 USD vardı. Telegram kanalları var, hangi uygulama aktif sürekli bilgi veriyorlar. Fiyat olarak çok makul, tavsiye ederim.