JaGGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ikisini de kullandım hocam. Bana göre Claude teknik konularda gerçekten biraz daha başarılı, detay verirken daha tatmin edici oluyor. Ama ChatGPT'nin de dili daha akıcı geliyor, özellikle blog yazılarında okuyucuyu yormuyor.
Özgünlük konusunda ise bence olay modelden çok promptta bitiyor. Aynı konuyu iki modele de düz yazdırırsanız ikisi de birbirine benzer şeyler üretebiliyor. Biraz yönlendirme yapınca ikisinden de gayet kaliteli içerik çıkıyor.
Ben olsam teknik rehberlerde Claude'u, daha genel SEO ve blog içeriklerinde ChatGPT'yi tercih ederdim. En iyi sonuç ise ikisini birlikte kullanınca çıkıyor.
hocam peki ben sürekli ai içerik üretsin istiyorum yani 20 tane içerik başlığı verdiysem kesintisiz içerik yazmaya devam etsin istiyorum bunun için chatgpt veya codexin bir özelliği var mı veya bunu sağlayan programlar var mı