GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1ev 1araba diyince aklıma şey geldi '' Maslak oto sanayide bundan 2-3 yıl önce porsche ile gezen biri vardı özel plaka vs tabi hala buralarda mı bilmem '' malına lafım yok biri bin olsun ama işi çok iyiydi ve r10da epey hizmet vererek arabanın parasının yarıdan fazlasını kesin çıkartmıştır
Belki bir tane daha Porsche almıştır, kim bilir

Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üniversiteye başladığım zaman ( tasarım okudum ) 2017 yılında hiç param yoktu Borçla bilgisayar aldım birde kyk kredisi çekmiştim. Sonra r10'u keşfettim burada yavaş yavaş para kazandım laptop borcumu kapattım ve kyk kredisini iptal ettim çünkü öğrenci olarak yetiyordu buradan kazancım. Sonra buradan tanıştığım bir müşterim ile 1 sene kadar çalıştım o sayede bedelli askerlik paramı biriktirip ünv bitince ailemden para almadan bedelli askerliğimi yaptım daha sonra buradan da edindiğim bilgilerle bir ajansta çalıştım vs.. sonra kapandı ajans son 2 senedir hayatım berbat ama yinede çoğu şeyi r10'a borçluyum. Kimileri için küçük başarılar olabilir ama benim için büyük başarılar.

Tabi r10 Türkiye ile entegre ilerlediği için işler kötü.

Üniversite okuyan bir genç 10 sene önce benim yaptıklarımı bugün yapabilir mi emin değilim.
Tabii hocam eskisi gibi olması çok zor, paranın değeri düştükçe artık bir bedelli parası biriktirmek kolay değil ne yazık ki. Biriktiren hatta fazlasını kazananlar tabii ki vardır forumda ama genel olarak eskiye vurduğumuzda bedelli fiyatlarını da baz aldığımızda zor ama yine de ayını kurtaran, kartını ödeyen öğrenci kardeşlerimiz var.
BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yüzlerce insan için ekmek kapısı. Sektörde bulunanların bir çoğunun hayatına dokunmuştur mutlaka. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda. Bence kazanımı sadece maddi olarak düşünmemek gerekir çünkü genelde böyle düşünülüyor. R10'dan uzak kaldığında ruhsal sıkıntıya giren bir çok üyeye şahit olduk. Aslında bunun temelinde çıkar ilişkisinin olmaması yatıyor çünkü burada bir üye gerçek hayatında sıkıntıda olduğunu dile getirdiğinde tanıyan tanımayan bir çok üye elini taşın altına koymuştur. Bir üyeyle lise 3 okuduğunda tanışmıştık beraber çalıştık o üye üniversitesini bitirdi şuan kendi işini kurdu ve kendi hayatını idame ettiriyor. R10'nun katkısını kimse inkar edemez. Daha güzel günlere..
Aynen girmeyince hayatımızda bir eksiklik hissettiğimiz zamanlar olmuyor değil. Bir kaç gün girmeyip sonra girince eski dostla karşılaşır gibi gülümsüyor insan
ibrahim1907 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbiryerde görmediğim insanları burada gördüm mesela @Coşkun Çetin; abim bir yönetici gibi kibirle değil insanları kardeşleri yerine koyup fikirlerine önem vererek yaklaşıyor yemin ederim doğru düzgün hiçbirimizin arkadaş dediği insanlar böyle önemsemiyordur
Kendisini kişisel olarak tanımıyorum ama bu kadar insanı bir araya getirip burada yazılanları sağlamak bile başlı başına takdirlik bir durum zaten.