EYT günümüze uygun bir sistem değil. Keşke kimsede olmasaydı. Bu bile ekonomiyi çok zorladı. O eski dünya artık yok. Dünya çok değişti. Emeklilik denen sistem bu döneme uygun bir sistem değil. Ve yaşlı kesim gençlere akıl vermeyi artık lütfen bırakın. Bize bıraktığınız ülkeyi görüyoruz. O yüzden hiçbir genç sizin sözünüzü dinleyerek iş yapmayacak. Bu yaşlı nesil ya çok kör yada umursamaz. Dünya bir kaosa sürükleniyor. 3. Dünya savaşı kaçınılmaz. Ne olacağı belli değil. Bu ortamda emeklilik primi doldurun falan insanların beynini bulandırmayın.
Yaşlı nesil Birleşik krallığı ekonomik kaosa sürükledi haklısınız. Bazen yaşlı nesilin kararları doğru olmuyor Birleşik krallık onu gördük. Ben siyasi olarak değil tamamen şu an ki sistemden yola çıkıyorum sana tavsiye verebilirim bunu kabul edip etmemek sana kalmış ama eğer şu an bir sigorta sistemi varsa sigorta yatırmakta fayda var. Hali hazırda 3. dünya savaşı çıkacağı düşüncesinde değilim. Bölgesel çatışmalar olacağı kesin. Ama büyük bir dünya savaşı olacağı imakansız dünyada 10 ülkede Atom bombası var ve bu silahlar olması sizi güçlü yapmıyor sonuçta Rusyanında elinde var atom silahı ama Ukrayna perişan etti rusları. Hazar denizinde Ukraynadan filoları vurabiliyorlar. Çin elindeki üretim gücünü hiçesayıp Tayvanı işkal edemez bu sadece günlük haber, ben çocukken sürekli Sovyet radyosu Türkçe servis haberleri radyodan dinlerdim 6 yaşında falandım. O zamanlar da Sovyet tehditi vardı ama hepsi dağıldı gitti.
Bence insan ırkı yaşlanıyor insanlar artık çoğalmıyor. Yapay zeka devrimiyle artık otonom robotlar doktorlar ve tabiki otonom savaşacak robot askerler olacak birnevi artık bilim kurgu hikayeleri gerçeğe dönüşecek. 3. dünya savaşı otonom robotlar arasında yaşanacak. Atom bombası atmak karşısındakini öldürmez kendisinide öldürür sonuçta orayı yok edince o rüzgar bulutlar yağmur kendi ülkesinede gelecek kendi halkınıda hasta edecek.