Bir yakınımin panik atak rahatsızlığı var işinde iyi İstanbul'da psikolog tanıdığı olan varmı? İlaç yazmayacak.
Merhaba yakın bir dönemde bu rahatsızlığı atlatmaya başladım, ilaç kullanmadım etmedim diyemem tabi ki kullandım bunlar abartılı ilaçlar olmuyor. Bünyenizin kaldırabileceği ilaçlar yazılıyor ama panik atakta net çözüm ilaç olmuyor birazda kişinin kendisinde dirayet göstermesinde oluyor. Açıkçası İzzet Güllü youtube araştırırsanız bu hocanın videolarını hep dinledim kitaplarını okudum daha önce ben doktor veya psikolog değilim ama kendi kendime telkinlerle atlattım ilaçta kullandım ama vücut kasılmaları yaşadığım için ileri seviyedeydi anlamsız iş yaparken bile stresle birlikte geliyordu. Yaşayan bilir derim Allah kolaylık versin yakınınıza ama ilaçlardan kaçmasına gerek yok buradan ilaç ismi yazmam doğru olmaz korktuğum bir ilaç vardı kaç kez acile gittim yine de bu ilacı içmeyeceğim dedim etken maddesinden dolayı ama sonrasında farkettim ki korkulacak kadar değilmiş ve kullandım şu an biraz kalıntılar olsada kontrolü daha fazla ele alıyorum. Mutlaka doktora görünsün ancak bahsettiğim hocayı da mutlaka izlesin ücretsiz bilgiler veriyor.