Selamlar,

Bir çok captcha servisi korumalarını server + js(clientside) birleştirerek yapıyorlar.
Her şey çok güzel.
Bugün,bir captcha servisini reverse eden kişiler örneğin gece 03:00'da(utc 00:00'da) sistemleri çöküyor ve 1 saat sonra tekrardan kodlayıp tekrardan aktif ediyorlar.
Captcha sağlayıcısı(örneğin A Captcha) sitesi altyapısını yenilediği için,reverseci tekrardan reverselemek zorunda kaldı.Peki,
A Captcha sitesi adını verdiğimiz bu Captcha sağlayıcısı,nasıl bir altyapı kurarsa otomatik değişen,ama otomatik değiştiğinde reverseci kadronun sisteminin otomatik değişime karşı otomatik reverse yapamayacağı bir sistem kurulabilir mi? Kurulabilir ise,nasıl kurulabilir?
Benim cevabım,Kurulabilir ama nasıl otomatik(sistem tarafından otomatik değişen) ama diğer bir sistemin otomatik olarak değiştiğinde otomatik olarak reverse edemeyeceği sistemin nasıl kurulabileceği hakkında cevap arıyorum.

Ek: Değerli üyeler,bu konuyu zaten araştırıyorum ve yapay zeka ile araştırmalarıma katkı sağlıyorum. Rozet puanınız için veya imzanızın gözükmesi için ChatGPT'ye/Gemini'ye/Claude'ya/Kiro'ya veya her neyse iletip cevabını buraya yorum olarak paylaşmayın. Evet,yapay zeka ile desteklenen yorum olabilir,ama direk %100 yapay zeka yorumu aramamaktayım.
Saygılarımla.