Herkese iyi pazarlar. Adsense gelirlerimi artırabilmek için aklıma gelen pek çok çalışmayı yaptım. Ancak trafiğime oranla hâlâ çok çok az bir gelir mevcut. aylık 12-15k tamamı organil trafik ile çok daha fazla kazanmam gerekir diye düşünüyorum.
Sitedeki doğrudan PDF indexlerini PDF'lerin yayınlandığı içeriğe yönlendirdim, gösterim alıyor.
PDF'leri indirilebilir olmaktak çıkardım, sayfa içerisinde görüntülenebilir yaptım.
En çok trafik alan URL köküne Adsense Offerwall reklamları kurdum, PDF görüntülenme sayfası açmadan 5-6 saniyelik görüntülemek için ödüllü reklam mantığıyla video çıkıyor.
Sitenin ansayfasından kullanıcı tarafında gösterim alan pek çok yerinde pop-up, alttan ve üstten çıkan, içerik aralarında çıkan, başlıklarda içeriklerde link olarak gözükecek şekilde her yerde reklam mevcut.
Hâlâ adsense gelirinin bu kadar komik miktarda olması garip geliyor. Öneriye veya danışmanlığa ihtiyacım var.
Adsense gelir artırma metodu ile de çalışma yaptık ancak bir süre sonra adsense hesabında uyarı gelince bıraktım. Yabancı gelir organik TR trafiğinin içerisinde göze başlayınca Adsense sıkıntı yaotı, 3 hafta içinde düzeldi. Birdaha da yapmadım. Bu bir uzman ve aktif bu iş iyapan birisi tarafından yapıldı. Bunun methoduna sahip ya da detayına vakıf değilim.
İletişim:
aliemretongur@gmail.com
+90 546 917 30 62