Valla hocam öncelikle geçmiş olsun umarım beni yanlış anlamazsınız yazdıklarınızı tekrar okudum ve en çok takıldıgım yer, onunda hoşuma gitmeyen huyları var cümlesi oldu siz olayı kafanızda zaten bitirmişsiniz insan bu cümleyi kullanıyorsa içinden cıkamadıgı bir durumdan daha ziyade ayrılmak için bahane arıyorsunuz gibi geldi bana hoş insan sevince körleşir görmez duymaz size burada ailenin istemedigi bir kadını eş diye al diyecek kişi çıkmaz bence çünkü eğer aile istemiyorsa okudugum kadarı ile ailenize bağlı birisiniz aileniz olmaz diyorsa siz inatlaşsanız bile olmaz pişman olursunuz. Ha belkide ayrılırsanızda pisman olursunuz. Ama ipleri koparsanız bile hoşunuza gitmeyen huyları gözünüzde büyüyecek eminim buna ve zamanla ipleriniz kız arkadaşınız ile yine kopacaktır. Bende ailen mi ben mi diye soran bir kadınla sevgiliydim zamanında ben ailemi seçtim ne olursa olsun sevgi araya koşul sokmaz ha belki onu seçseydim şuan evli çocuklarım falan olmuş olurdu bu psikolojik yıkımı yaşarken insanlar mutlu biz niye değiliz diye çok sordum kendime cevabını bulamadım büyük ihtimal sizde bu soruyu soruyorsunuzdur. ama soyledigim gibi sevgi yada adına aşk diyelim asla araya koşul sokmaz kız arkadaşınız ile devam etmeme kararı alırsanız belki çok pisman olacaksınız ama unutmayın ki aileniz ebediyen sizinle olacak sevgilinizin yada eşinizin sizi aldatma ayrılma boşanma gibi durumları var orada oldugunu bilip onun icin ailenizi bile sildiginizi varsayarsak büyük beklentiniz olacak kız arkadaşınızdan. Belki ben peşin hükümlüyümdür ama 6. Hissim çok kuvvetlidir. son bir söz de yaprak ağactan sıkılmış sonbahar bahane olmuş sizin durumunuzda biraz bu cümle gibi
Allah kolaylık versin ilişkinize umarım bu kaotik durumu atlatırsınız.