favorim89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baştaki dedikleriniz için haklısınız hocam ama telefondan yazdığım için biraz böyle oldu. Devamında dediklerinize pek katılmıyorum. Daha ayrıntı vermediğim çok şey var. Ben kendi yaptığım 3 kategori hakkında detaylı eğitim verdim. Sağlık, politika ve hikaye kanalları. Kendisi politika üzerine çalışmak istedi ve kendi ağzımla '' şu an önermiyorum '' dediğim şeyleri yapıp eğitimimi kötüledi. Hiçbir metot benim meet açıp gösterdiğim kadar ayrıntılı olmaz. Metot olsa zaten diğer eğitim verdiğim kişiler 150-200K gelirleri görmez. Azıcık mantıklı düşünün hocam. Sizce politika içeriklerinde 6-7 ay önce yaşanmış olayların şu an izlenme olasılığı var mıdır ? Konuyu da yanlış anlamışsınız. Ben başka kategoriye girmesini söylemedim. Politikada çalışırken haberleri takip etmesi gerektiğini, bu gösterdiğim içerikleri yaparsa 0 izleneceğini çünkü çok dolu olduğunu söyledim. Yaptı ve 0 izlenip eğitimimi suçladı. Politikada biraz daha sabırlı olup haber beklemek gerekiyor. Ayrıca zaten ben haberleri whatsapp grubumda paylaşıyorum ve tekrar edeyim bu arkadaşa çalıştığım 3 kategorinin 2'sinin detaylı eğitimi verildi. Son meet'e de katılmadı. Saygılarımla. ( Şunu da belirtmek istiyorum: Bütün çalıştığım kişilere en başında kesinlikle başarı ve gelir garantisi vermediğimi, bu işin ayırdığınız zamana ve doğru çalışmaya bağlı olduğunu en başta söylüyorum.)
Merhaba eğitim içeriğinizi bilmiyorum, anlattığınıza göre yorumladım.

Çok yazdım ama telefondan tarayıcı çökünce gitti hepsi tekrar yazmaya üşendim

İyi forumlar