Arkadaşlar öncelikle merbaha.
21 i İstanbuldan ankaraya evime döndüm eve gelince apple telefonuma hiç bakmadım pc başına geçip iş güç biraz zaman geçirdim sonra aklıma geldi telefona bir bakayım dedim birde ne göreyim şebeke yok. Bu arada normalde evimde herhangi bir sebeke sorunu yok.
Hemen diğer telefonumdan ( Hat türkcell) vodafone müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim hattınızı sıfırlayalim dediler sıfırlama yapıldı 1 çizgi geldi ama ne arama yapabiliyorum ne internete girebiliyorum nede arama alabiliyorum kısacası hat yok
neyse dedim önemsemedim yarına düzelir deyip uyudum.
22 si uyandım saat 10:00 telefon şarjdaydı baktım hala yok bunun üzerinde tekrar müşteri hizmetlerini aradım temsilci bişeyler yaptı şebeke geldi ama 1 çizgi internet yine yok bunun üzerine hattı başka telefonda denememi istedi. simkart arızalı olabilirmiş. Hattı İp16 dan cıkardım mi 17 pro max'e taktım şebeke tek çizgi internet yine yok. Hattı tekrar iphone a taktım ve dışarı çıktım dışarda geziyorum bi ara aklıma geldi ankaranın göbeğinde şebeke tek çizgi arama bi gelip bi gidiyor tekrar aradım akşam evde bölgenizde çalışma var dediler tabiki yemedim bunun üzerine durumu açıklığa kavuştursunlar diye btk şikayet ilettim ve uyudum.
23'ü sabah kalktım hala değişen bişey yok tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve hattımdaki apn ayarlarının hatalı olduğunu söylediler bana ayarlar söylendi ve bunları yaparsan internetin gelir bizlik bir sorun yok denildi bana verilen ayarları yaptım internet yine yok şebeke tek çizgi.
saat 10:00 gibi müşteri hizmetlerinden biri aradı
Btk daki şikayet üzerine arıyorum size tarife indirimi , bir alt tarifeye geçiş ya da cayma bedelsiz başka bir operatöre transfer sağlayabiliriz dediler bende temsilciye hala durumun benimle alakalı olmadığını şebeke ve internetimin olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama ne fayda en sonunda istemiyorum dedim kapattım durumu da btk ya tekrar ilettim.
24 ü sabah kalktım ve internetim , şebekem hala yok saat 11:00 civarında 2. btk ya ilettiğim şikayetten olacak tekrar bir müşteri temsilcisi aradı ve 3 seçenek sundu. 100 tl indirim bu ay için , bir alt tarifeye geçiş , cayma bedelsiz ayrılma durumu anlatıyorum kimse beni dinlemiyor artık kafayı yemek üzereyim o derece.
25 i sabaha kadar geldik artık ümidi kestim ve Türkcell tarifelere bakmaya başladım o an aklıma tekrar bi müşteri hizmetlerini aramak geldi aradım derdimi anlattım temsilci durumu dinledi ve hemen ayarlarınızı yapıyorum telefon kapanacak apn ayarlarınızı şu şekilde yapın dedi ve sonunda başardım.
4 gündür gece gündüz uğraştığım internet ve şebeke sonunda geldi.
Buradan Tüm vodafone çalışanlarına Teşekkür ederim.. Başka bişey diyemiyorum...