Ne anlatıyorsun birader benim ne almanya ne ispanya ne amerikada şirket açamama gibi bir durumum vyok , 2012den 2015e hatta şirketim vardı kapattım. 5 yıldır Türkiyeden fatura kesiyorum zaten bana mı anlatıyorsun ülkeyi?
Ben yurtdışında yaşamıyorum Türkiyede yaşıyorum, ticaretimi Türkiyede yapıyorum vergimi ülkede ödüyorum, ben tercih ettim ülkemi geldim ülkemde vergi ödüyorum. Bana hala avrupayı anlatıyorsun, şu an ispanyadan çek cumhur,yetne avrupa birliği için 245 tırlık aluminyum ergitme fırını ve malzemeleri sevkiyatı yapılıyor. Gel de bir bak alman neden saçma sapan durdurdu, çeke girdiğinde 3 saat indirme izni var, tatil günleri fransada tır süremiyorsun, bunları biliyor musun bana atıp tutuyorsun birşeyden zerre kadar haberiniz yok. Kalkmış bana bakkal hesabı yapıyor. Yazmıyım yazmıyım dedim, illa yazdırıyorsunuz cahil cahil laflarınıza cevap veriyorum burda.
Beğenmiyorsanız gidin çalın diğer ülkelerin kapısını kaç tanesi içeri alacak sizin gibileri bakalım. Almanyada 4te trene biniyordum işe gitmek için, Türkiyede kahvaltısını yapmadan evden çıkan yok, iş yerlerine servis alıyor servis bırakıyor, öğlen yemeği desen ayrı. Gelin burda yarı mekmekle otoparkta domates yiyin alın paranızı da görün dünya kaç bucak. Zannediyorsunuz bu tarz sadece ameleler çalışıyor, bugun cumartesi gbiryerinden soluyordu proje muduru fabrıkada, bizimkiler cuma 5 dedi mi pazartesine kadar telefonuna bakmıyor. Sonra ülke kötü. Hadi oradan.
Bugune kadar hep sustum hıcbır konuya yazmadım ama bugunden sonra artık tutmayacagım kendımı, kım bırsey yazıyorsa cevap yazacagım. Bu kadar nankorluk olmaz. 10 senelık evlerın yuzune bakmıyor ınsanlar ulkede artık eskıdı dıye, burada savastan kalma evlerde yasıyor mıllet.
boş konuşuyorsun.klasik avrupalı kafası işte türkiye cennet cennet.