Forumda daha önce dertleşmek için çok konu açtığım oldu. Hayatının verimli yıllarını kumara harcamış biri olarak, (Bkz;
İlgili Konu .) kumarı bıraktığım şu süreçte artık daha akılcı yollarla, emek vererek para kazanmayı ve gelirimi arttırmayı düşündüğüm bugünlerde, R10.net'te Asrın hocamın
eğitimi ile karşılaştım. Eğitim ücreti bende bir tık tereddüt yaratmış olsa da, "bugüne dek haybeye bir ton para kaybettin zaten Burak" dedim ve eğitimi satın aldım. Geçtiğimiz hafta pazartesi itibariyle sürece başladık. Asrın hocam her gün bıkmadan ve usanmadan tüm sorularımı büyük bir nezaketle cevapladı, oldu bittiye getirmedi ve geçen gün itibariyle, onun yardımlarıyla ilk satışımızı yaptık. Ki, alıcı olmadığı halde, benim ihtiyaçlarımı ön plana koyarak, benim geliştirdiğim hesapları kendisi satın aldı ve bugün de kendisine hesapları teslim ettim. Ki bunu yapmak zorunda değildi.
@GL4D14TOR; ; hocama çok teşekkür ederim. Eğitim ücretinin hakkını verdiği için, şahsi olarak benim adıma elini taşın altına koyduğu için ve en önemlisi de birlikte çalışmaya, yol yürümeye değer biri olduğu için.