Analog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kripto olayindna hic anlamam, merak ettigim icin soruyorum hocam, cevaplamak zorunda degilsiniz. siz musteriden kripto ile odeme aliyorsunuz ve sonra onu benim kripto hesabima gonderiyorsaniz, neden araci kullanayim ki, musterim dogrudan benim kripto hesabima gonderemez mi parayi? bana biraz tuhaf geldi, cahilligime verin.
Estağfrullah hocam,şöyle burada örneğin PayTR'ı biliyorsunuzdur. PayTR'ın ibanını da kullanabiliyorsunuz kendi ibanınızı da kullanabiliyorsunuz. Arada ne fark var? PayTR ödeme geldiğinde otomatik olarak "Ödeme geldi,bunu bakiye olarak ekleyebilirsin" diyorken ve bunu sabah öğlen akşam ve 7/24 yapabiliyorken,biz insanlar kendi ibanımızı verirsek sadece biz aktif olduğumuzda ödemeyi onaylabiliyoruz.
Yani,Otomatik olarak ödemeyi alıp onaylabiliyoruz. Ayrıca sizin sadece 1 adet USDT-bep20 adresiniz varken(eğer ki borsa kullanıyorsanız 1 tane tanımlanır) biz her kullanıcınıza 1 tane veriyoruz ve bu sayede ödeme karışıklığı olmadan hem anında kullanıcının bakiyesi ekleniyor,hemde sizleri yormuyoruz.
Otomatik sistem yani.