JoyCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi hoş güzel emeğiniz için ve paylaşımınız için teşekkürler.

Ama işin en önemli kısmını anlatmamışsınız. Hangi platformlardan ne tür ürünleri yükleyeceğiz işin en püf noktası bu zaten.
A-Z herşeyi yazarak anlatmak pek mümkün değil o yüzden sordukça cevaplamayı tercih ediyorum. Tedarik yeri olarak en güvenilir seçenek Amazon. Bende şahsen amazon kullanıyorum. Çinden tedarik etmek çok çok daha karlı ama özellikle yeni başladıysanız çin tarafını önermem çünkü daha zor. Kargo süreleri vs çok uzadığı için tehlikeli. Amazon kullanıp prime ile 1-2 günde kargoları alıcıya gönderiyoruz. Ürün yükleme konusunda ise bir sınırınız yok. Sadece çok teknolojik ürünlerden kaşınıyorum çünkü bozuk olma, çalışmama ihtimali yüksek. İade oranımı arttırmamak için yüklemiyorum. Onun harici hangi ürün popülerse onları yüklüyorum. Telefon kılıfından tutun kedi oyuncağına kadar. Tiktokda,instagramda zaten dropshipping reklamları çok fazla. Buralardan ürünleri bularak yükleyebilirsiniz. Zaten bi yerden sonra ürün bulma algınız gelişecek ve hangi ürünün iyi hangisinin kötü olduğunu anlayacksınız.