Bilmiyorum bakmam lazım hocam genelde ipo lara giren biri değilim ancak anthropic ve openai ilgimi çekti
Öyle öyle evet ancak dünyanın geleceğini şekillendiren şirketlerden bahsediyoruz, şu an değerlemesi 1 trilyon bence inanılmaz az büyük ihtimalle ipolanırken asıl değerinin altında ipolancak, alıp hemen satılabilir
Mythosu da geçerler hocam mythos değil de genel olarak çok başarılı bi fittma
Spacex de iyi short açtık 😄
Bence de aynı düşüncedeyim ben de, kısa vadede girilip spacex gibi tavan yaptığında satılabilir, çin modelleri zaten şu an yarışıyo 10 da biri fiyatıyla, tehlikeli uzun vadede tutmak
Kodu paylaşabilirseniz olur evet 😄🙏
Ne yaptığını biliyorsan tabi ki çok iyi. Short açarak iyi yapmışsın. Eğer uzun vadeli hisse/stok almayla ilgileniyorsan özelden yazabilirsin. Arada bir konuşuruz bu konuları. Bir kaç sektöre yatırım yapmaya başladım
http://ibkr.com/referral/ertan174
Ref kodum burda. Hem TL<>USD çevrimlerinde hem de al sat tarafında daha az komisyon ödüyorsun. Ayrıca eşin, kardeşin, anne-baba ile ortak hesap açıp birden fazla kişinin erişimine imkan verebilirsin böylece birine bir şey olduğunda içerdeki parayı daha kolay çekebilirsin el belge gerekmeden.
Çok fazla trade yapmak komisyon noktasında pek iyi değil. O yüzden ayda bir ya da bazıları 3 ayda bir yatırım yapıyor.