Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuda konu sahibi ve yorum yazan arkadaşları yazım kurallarına davet ediyorum.

Paragraflı yazdığınızda okunması daha kolay oluyor.

Gerektiğinde kalın, gerektiğinde renkli, gerektiğinde kalın ve renkli yazarak okumayı daha kolay hale getirebiliriz.

Konu sahibinin konusuna gelirsek, eğitim bir işin temelini öğretmektir. Metot ise eğitim almış kişiye hızlı sonuç vermesini sağlamaktır.

Eğer eğitim olarak verilirse bir garanti olmaz, ancak para kazanacaksın deniyorsa bu eğitim değil metotdur. O zaman kişiye para kazanabileceği bir kategori gösterilmesi gereklidir.

Açıkçası eğitim adı altında metot satışı yapılıyor sonra sorun olduğunda bu bir eğitim deniyor. Bu ksım doğru değildir.

Bir öğrenciye para kazandığınız kanal ve metodu gösterip, bu kategori bitti başka yap dediğinizde o başka kategoriyi göstermelisiniz. Aksi durumda öğrenci sizin kategoriye girecektir.

Sizin konunuzdan anladığım eğitim değil metot satışıdır. Öğrenciye para kazanacağı kategoriyi göstermeliydiniz.
Baştaki dedikleriniz için haklısınız hocam ama telefondan yazdığım için biraz böyle oldu. Devamında dediklerinize pek katılmıyorum. Daha ayrıntı vermediğim çok şey var. Ben kendi yaptığım 3 kategori hakkında detaylı eğitim verdim. Sağlık, politika ve hikaye kanalları. Kendisi politika üzerine çalışmak istedi ve kendi ağzımla '' şu an önermiyorum '' dediğim şeyleri yapıp eğitimimi kötüledi. Hiçbir metot benim meet açıp gösterdiğim kadar ayrıntılı olmaz. Metot olsa zaten diğer eğitim verdiğim kişiler 150-200K gelirleri görmez. Azıcık mantıklı düşünün hocam. Sizce politika içeriklerinde 6-7 ay önce yaşanmış olayların şu an izlenme olasılığı var mıdır ? Konuyu da yanlış anlamışsınız. Ben başka kategoriye girmesini söylemedim. Politikada çalışırken haberleri takip etmesi gerektiğini, bu gösterdiğim içerikleri yaparsa 0 izleneceğini çünkü çok dolu olduğunu söyledim. Yaptı ve 0 izlenip eğitimimi suçladı. Politikada biraz daha sabırlı olup haber beklemek gerekiyor. Ayrıca zaten ben haberleri whatsapp grubumda paylaşıyorum ve tekrar edeyim bu arkadaşa çalıştığım 3 kategorinin 2'sinin detaylı eğitimi verildi. Son meet'e de katılmadı. Saygılarımla. ( Şunu da belirtmek istiyorum: Bütün çalıştığım kişilere en başında kesinlikle başarı ve gelir garantisi vermediğimi, bu işin ayırdığınız zamana ve doğru çalışmaya bağlı olduğunu en başta söylüyorum.)