Alt tarafi mail server kurulumu google da aratsaniz 1 milyon kaynak bulursunuz zaten.
hocam öyle deme sen işi biliyorsun ben linux ta root olmayı ve nano da ctrl + o enter ctrl + x yapmayı biliyorum ha birde cat uzantısı ile ssh ekranına kaynak kodları basmayı biliyorum birde clear yapıp ssh tüm kaynak kodları silebiliyorum CTRL + K ile atıyorum /var/www/html içindeki footer.php içindeki dosyaları silebilip sorada deep seek bana verdiği kaynak kodlarını ekliyorum geri kalanı deep seek gemini alice.yandex yazıyorum onlar bana cat EOF kod bloğu veriyor yapıştırıyorum. Ayarları bile onlarla yapıyorum dedim ya eskiden olsa imkanız yok kuramazdım dün gece kendime lisans merkezi kurdum, yazdığım programları haftalık aylık yıllık lisanslayabiliyorum anlık register yapan sunucu bağlı bir şey ben kim bunu yapmak kim sen o bir milyon kaynakla gayet iyi bir şekilde yapardı ama benim gibi bilmeyen biri için bunlar imkansızdı
Oslopay inanırmısın dostum ben promt nedir onu dahi bilmiyorum. Gidiyorum deep seek diyorum ki abi ben böyle bir şey istiyorum bana yapalım şu an yapa yapa WHMCS panel tarzında bir şey yaptım kurguladım algoritmayı müşteri örnek müşteri ürün alıyor, ürün alınca siteye üye oluyor üyelik bilgileri kullanıcının mailine sitenin domain uzantılı mailservisi postalanıyor, siteye üye oldu sonra ürünü ona domain uzantılı mail servisi ile mail postalanıyor, ayrıca başka bir mail ile fatura bilgileri gönderiliyor yine domain uzantılı mail servisi ile kullanıcının tüm ürün bilgileri orada o esnada panel müşterinin ürünü kurulumu yapıyor ve root olması için gerekli bilgileri gönderiyor. Benim ağzım açık kaldı hocam bunları yapay zeka ile yapıyor olmak benim gibi teknil bilgisi olmayan birisinin hemde deep seek ile bunu yapıyor olması bence devrim gibi bir şey.