Ortalama 1 yıldır Faceless YouTube ile ilgileniyorum. Bir çok eğitimde aldım, ancak geçen hafta sadece 1 tane yatay kanalın pk açabildim. İnsanlar sanıyorki bir eğitim var, bu eğitimi izliyorsun 1 hafta içinde para kazanıyorsun. Böyle birşey yok KEŞKE OLSA benim bu zamana kadar aldığım eğitimlerin hiç birinde birebir meet üzerinde ekran açıp gösteren olmadı whatsapptan mesaj olarak eğitim aldığım oldu, Turanlı kardeşlerden eğitim aldığım oldu. Ben senin yerinde olsam eğitimin yarı ücretini iade etmezdim hocam neticesinde kesin bugün yarın kazanç vaadin yok, zaten bu konu hakkında eğitim senden alan bu vatandaş youtube'u açıp faceless YouTube diye aratsa eğitimi izleyip 1 hafta sonra bu işin olmayacağını bilir. Dürüst olayım benim 1 yılda anladığım en büyük şey en iyi video olsun en iyi kanal olsun bazen YouTube o algoritmaya seni almayacaksa almıyor. YouTube gelirlerim artsın, bir eğitimde senden almak isterim hocam. Ben 50 tane kanalı çöpe atmışımdır ama yinede senin belki 500 tane kanalı çöpe atmanın tecrübesinede ihtiyacım mutlaka olacaktır.
Kesinlikle son dediğiniz çok doğru hocam. Bazen Dünya'nın en iyi videosu olsa da algoritma almazsa almıyor. Çoğu içerik için bu geçerli ama politika da mecburen güncel takip etmeniz gerekiyor. Ben adama mantığı anlatmak için 2 tane örnek kanal göstermişim. Analizler vs. her şeyi dahil ve içeriğin güncel olmadığını sadece yapım aşamasını öğrenmesi için açtığımı belirtiyorum. Adam 1 hafta sonra 10 tane kanal açıyo aynı içerikten ve 0 gösterim alınca eğitimimin çok yetersiz olduğunu düşünüyor. Parası hiç önemli değil kendi vicdanıyla yüzleşsin. Çoluğu çocuğu var kocaman adam.