hgencaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@LIVAPROXY; hakkında deneyimimi paylaşmak istiyorum.
Bir süredir kendilerinden ISP IPv4 proxy hizmeti kullanıyorum. Gün içerisinde zaman zaman kesintiler yaşansa da genel olarak hizmetten memnundum. Ancak bugün yaşanan bir kesinti sonrasında proxy tamamen erişilemez hale geldi.
Destek talebi oluşturduğumda, sorunun Netfactor Telekom kaynaklı olduğu ve 1 saat içerisinde çözülmemesi durumunda çalışan proxy ile değişim yapılabileceği tarafıma bildirildi. Ancak 1 saat geçmesine rağmen sorun çözülmediği gibi, belirtilen alternatif proxy değişimi de gerçekleştirilmedi.
Açıkçası burada beni rahatsız eden konu sadece kesinti değil, destek ekibinin belirttiği çözüm sürecinin uygulanmaması oldu. Sorun yaşanabilir, altyapı kaynaklı kesintiler olabilir; ancak müşteriye verilen sözün tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Merhaba,

Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
Yaşanan kesinti, hizmet aldığımız üst altyapı sağlayıcılarından biri olan Netfactor Telekom tarafında meydana gelen beklenmedik ve geniş kapsamlı bir arızadan kaynaklanmıştır. ISP IPv4 Proxy hizmetlerimizde hizmet sürekliliğini artırmak amacıyla Turkcell Superonline, Vodafone Net ve Netfactor Telekom olmak üzere üç farklı operatör altyapısını tercih etmekteyiz. Bu süreçte yalnızca Netfactor Telekom altyapısını kullanan müşterilerimiz etkilenmiştir.
Destek talebinizde belirttiğimiz alternatif operatöre geçiş işlemi uygulanmıştır. Ancak yaşanan olağanüstü yoğunluk nedeniyle yanıt sürelerimiz uzamış olabilir. Bu durumun sizde oluşturduğu olumsuz izlenimin farkındayız ve bunun için özür dileriz.

Altyapı kaynaklı arızalar zaman zaman yaşanabilmektedir. Bizim önceliğimiz ise bu tür durumlarda müşterilerimizin en kısa sürede hizmet almaya devam edebilmesini sağlamaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Farklı bir talebiniz/sorunuz olması durumunda 7/24 destek talebi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek memnun kaldığım proxy firması. Banlı, dandik proxy vermiyor. Benim baya işimi görmüştü.
Değerli geri bildiriminiz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
Memnuniyetiniz bizim için büyük önem taşıyor.
Hizmet kalitemizi korumak ve daha da geliştirmek adına çalışmalarımıza ve altyapı yatırımlarımıza aynı özenle devam etmekte olduğumuzu belirtiriz.

Saygılarımızla.