merhaba herkese,
ebayda ds yapmak isteyenler için belki motivasyon olur diye bir konu açmak istedim.
elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayacağım.
konu sürekli güncellenecektir, haftalık veya aylık olarak yapabiliriz isteğe göre.
şimdi çok uzatmadan başlayalım.
ben 21 yaşında öğrenciyim. yıllardır dropshipping işini çok araştırdım. özellikle yaşım 18 olduktan sonra ciddi olarak birşeyler yapmak istedim.
sermayemde olmadığı için çok kez sadece izlemekle yetindim.
Türkiye içi birçok şey denedim. parfüm sattım, tshirt işine girdim, 3d işi yaptım...
bunlarda r10un faydası çok büyük o yüzden öğrendiğim şeyleri ücretsiz paylaşmak borcum.
1,5 yıl önce ebay işini gördüm ve bunun üzerine yoğunlaştım.
youtubeda ne kadar video varsa izlemişimdir. ücretli eğitim hiç almadım.
bu işin en güzel kısmı sermayesiz olması.
zaten beni bu işe iten şeyde buydu. sermayem yoktu ama amerikada satış yapma şansım vardı.
hazır olduğumu düşündüğüm zaman yani yaklaşık 1 yıl önce mağazamı açtım.
ilk başlarda ürün bulma konusunda çok zorlandım, zaten ürün bulma hariç hiçbir zor yanı yok.
zor olmamasının sebebi kesinlikle kullandığım yazılım sayesinde. ondan da bahsedeceğim (reklam vs yok kişisel deneyimlerim)
ilk 2 ay sipariş alamadım ama zaten öğrendiğim kadarıyla kısa sürede sipariş beklemek doğru değildi.
bu 2 ayın sonunda ilk siparişim geldi, inanılmaz bi sevinç tabiki

birkaç sorunda çıksa ürünü müşteriye gönderdim ve ilk siparişim tamamlandı.
daha sonra işlerin büyüme hızı çok arttı.
sonraki hafta üst üste sipariş gelmeye başladı.
ilk siparişin üstünden 15-20 gün geçmesine rağmen +8 sipariş üst üste geldi.
olması gereken buydu ve gerçektende takır takır işliyodu.
fakat gelen siparişleri amazondan tedarik ettiğim için haliyle cebimden para çıkıyodu ve ebaydan paranın gelmesi 1 aydan fazla sürüyodu.
elimdeki parada kısıtlı olduğu için daha fazla idare edemedim ve mağazamı durdurdum.
paranın günlük veya haftalık gelmesi için çok araştırdım ama yeni satıcı olduğum için normal olduğunu öğrendim.
derken zaman bi şekilde geçti ve ben geçenlerde tekrar bu işe dönmeye karar verdim.
sıfırdan başlayacaktım ama en azından daha tecrübeliydim.
tam 10 gün önce mağazama ürün yüklemeye tekrar başladım ve 10. gün yani bugün ilk siparişimi aldım.
net karım bu üründen yaklaşık +4 dolar.
kullandığım yazılım zdn manager.
reklam vs yok tamamen kendi deneyimlerim ile yorumluyorum ve bu program gerçekten müthiş.
anlatmaya çalışsam çok uzun sürer o yüzden bunun yerine direkt video linki bırakıyorum.
VİDEO LİNK
aktif olarak ebayda ds yapan varsa kesinlike izlesin videoyu. çok ucuz fiyata mükemmel şeyler yapabiliyor bu sistem.
şimdilik yazacaklarım bu kadar, sorularınızı yorum olarak yazarsanız elimden geldiğince cevaplarım.
sizlerden ricam zdn manager yazılımını araştırmanız ve eğer satın almak isterseniz ufakda olsa kazanç sağlayabileceğim affilate linki mevcut. bu link üzerinden satın alım yaparsanız memnun olurum.
ZDN MANAGER AFFİLATE LİNK:
https://app.zdnmanager.com/?ref=7jhg...net_ateslisans
ZDN MANAGER Normal Link:
https://app.zdnmanager.com EDİT
ve 1 gün arayla 2. siparişimde geldi. yine aynı ürün satıldı. sanırım tutacak bir ürün.
EDİT 30.07.2026 
3. siparişimde geldi, yine aynı ürünün bir varyasonu. başlangıç için güzel ilerliyoruz.
.
.
.
EDİT 03.08.2026 4. SİPARİŞİMDE GELDİ, YİNE AYNI ÜRÜN
----------------------------
EDİT 13.08.2026 5. SİPARİŞ GELDİ, BU SEFER FARKLI BİR ÜRÜN.